Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας απίστευτης επίθεσης τόσο σε συλλογικό επίπεδο σαν ΠΙΕΡΙΚΟΣ όσο και σε προσωπικό επίπεδο ειδικότερα στον προπονητή της Β Ομάδος κ. Σωτήρη Ζιώγα, που αφορά την επιλογή και στελέχωση της Β ομάδος από ταλαντούχους γηγενείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν σε διάφορα ερασιτεχνικά σωματεία και ακαδημίες του Νομού μας.
   Μετά και τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πιερικού και νυν ιδιοκτήτη – προπονητή της Ακαδημίας Γιώτσα, κ. Αστέριο Γιώτσα , είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στα ανυπόστατα αυτά δημοσιεύματα και τις προσωπικές τοποθετήσεις.
   Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ το πιο ιστορικό σωματείο της Πιερίας, που μέσα από αυτό ανέδειξαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και  ανδρώθηκαν εκατοντάδες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κάνοντας και σημαντικά μεταγραφικά βήματα σε ομάδες αναγνωρισμένες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, <<ένας εξ αυτών και ο κ. Γιώτσας ο οποίος μετά το επιτυχημένο πέρασμα από τον ΠΙΕΡΙΚΟ αγωνίσθηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού έχοντας κατακτήσει 2 Κύπελλα Ελλάδος το 1993 και το 1994 και έχοντας αγωνιστεί και σε ευρωπαϊκούς αγώνες, 6 συμμετοχές τις σεζόν 1992-93 και 1993-94>>, ουδέποτε προσέγγισε με ποδοσφαιρικά ανήθικες και αντιδεοντολογικές μεθόδους ποδοσφαιριστές ή γονείς αυτών.
    Στα δοκιμαστικά δε που πραγματοποιήθηκαν στις 8-9-10/07/2020 όλοι οι δοκιμαζόμενοι προσήλθαν αυτοβούλως και κατόπιν προσωπικής τους αίτησης υπογεγραμμένη είτε από τους ίδιους όντας ενήλικες είτε από τους κηδεμόνες αυτών όντας ανήλικοι. Ο κάθε ποδοσφαιριστής με όνειρα και φιλοδοξίες που πιστεύει στον εαυτό του ήταν και είναι ευπρόσδεκτος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον ΠΙΕΡΙΚΟ.
    Ο Πιερικός δεν ήταν και δεν πρόκειται να γίνει εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή οποιασδήποτε ηλικίας να κάνει το βήμα παραπάνω, να του στερήσει  ευκαιρίες, ελπίδες και όνειρα.
   Είμαστε η μεγαλύτερη και η πιο ιστορική ομάδα του νομού και θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και το ίδιο το ποδόσφαιρο στον Νομό μας.”
Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας