Στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο της ΟΝΝΕΔ συμπεριέλαβε ο Πρόεδρος της νεολαίας Ορφέας Γεωργίου τον Ευάγγελο Σουσουρογιάννη. Πλέον, το στέλεχος από την Πιερία, θα είναι Αναπληρωτής Υπεύθυνος Οργανώσεων Εξωτερικού και Ελλήνων της Διασποράς στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ.

Ο ίδιος στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί τόσο τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό του, όσο και τους συνεργάτες του Βασίλη Ψύχα (Υπεύθυνος Οργανώσεων Εξωτερικού και Ελλήνων της Διασποράς ΟΝΝΕΔ) και Νίκο Θεοδωρόπουλο (Γραμματέας Ελλήνων Διασποράς ΝΔ) για τη στήριξή τους.

«Ο ορισμός αυτός πέρα από μεγάλη τιμή, αποτελεί και μεγάλη ευθύνη για μένα. Ευθύνη να δώσω ψυχή τε και σώματι για την ένωση του Απόδημου Ελληνισμού με την Μητροπολιτική Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «Ο επαναπατρισμός των Ελλήνων της Διασποράς και η συμμετοχή τους στις εθνικές εκλογικές διαδικασίες αποτελούν μέγιστο πατριωτικό καθήκον και για τον σκοπό αυτό δεσμεύομαι ότι θα μάχομαι καθημερινά στο βαθμό που μπορώ και μου αναλογεί. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και σας διαβεβαιώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

 

 

Πηγή:onned.gr