Με σύνθημα «Φέτος μπορούμε όλοι μας να χαρίσουμε χαμόγελα και αγάπη!», ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» προσκαλεί όλους μικρούς και μεγάλους φίλους του, για αγορές χριστουγεννιάτικες και μη, στο φιλανθρωπικό Bazaar που διοργανώνει στην Αστική σχολή Κατερίνης. Το Bazaar πραγματοποιείται από την Τετάρτη 1 έως Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως και τις 19:00, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζονται από το νόμο για την είσοδο σε κλειστούς χώρους.

 

Στο φιλανθρωπικό Bazaar του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» θα βείτε χειροποίητες δημιουργίες, δώρα, γούρια, κοσμήματα και πολλά άλλα χριστουγεννιάτικα είδη, που έχουν φιλοτεχνηθεί με πολύ μεράκι και αγάπη από μέλη, εθελοντές και φίλους του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»!

Ο σκοπός του Bazaar είναι καθαρά φιλανθρωπικός και τα έσοδά του θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Επίσης, κατά τη διάρκεια του παζαριού θα γίνεται συλλογή τροφίμων που προορίζονται για την ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων του συλλόγου. Σκοπός της δράσης είναι να προσφερθεί από όλους λίγη χαρά, σε όλες τις οικογένειες που ο σύλλογος υποστηρίζει και το έχουν πραγματικά ανάγκη!

«Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας», αναφέρει ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».