Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος παρέδωσε το Ι.Ι.Ε.Κ. ΛΥΔΙΑ.

Oι σπουδαστές και η διεύθυνση του Ι.Ι.ΕΚ. και ΚΔΑΠ ΛΥΔΙΑ συγκέντρωσαν εθελοντικά τρόφιμα και διάφορα είδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας στους ασθενέστερα οικονομικά συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν από ομάδα σπουδαστών των ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Σεφ)» και «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» με επικεφαλής τη Διευθύντρια του Ι.Ε.Κ. και του Κ.Δ.Α.Π. κα Διονυσία Χατζηχιδήρογλου, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου της Ιεράς Μητρόπολης, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες ενόψει των Εορτών.

Θερμές ευχαριστίες προς τους φοιτητές, τη διεύθυνση του Ι.Ε.Κ. και τον εκπαιδευτή τους κ. Βασίλη Δήμου για την πρωτοβουλία αυτή, εξέφρασε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πρεσβύτερος π. Ιωάννης Σαββίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μια πράξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς από το ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην στήριξη, τις Άγιες αυτές Ημέρες, πολλών οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης και τα Ενοριακά Παραρτήματά του, παρά τις πολλές δυσκολίες, έχουν κατορθώσει να στηρίζουν σταθερά και σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση πεντακόσιες οικογένειες Πιεριέων με είδη διατροφής και είδη καθαριότητας και υγιεινής.

Με τις ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!