Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής στον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Βαθυλάκκου Σερβίων

Για μία ακόμη φορά, πολίτες που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, έτρεχαν να κρυφτούν πριν τους προλάβει η αστυνομία.

Ειδικότερα, σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής στον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Βαθυλάκκου Σερβίων, όταν μετά από πληροφορία ότι στο σημείο φτάνει η αστυνομία, πιστοί χωρίς μάσκες και πιστοποιητικά έτρεχαν να φύγουν από το ναό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο ιερέας που έμαθε ότι στο χώρο φτάνει η αστυνομία ενημέρωσε τους πιστούς να φύγουν. Οι ίδιες μαρτυρίες, όπως αναφέρει το MEGA αναφέρουν ότι εντός του ναού οι περισσότεροι πιστοί ήταν χωρίς μάσκες, και κάποιοι και χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Στο συγκεκριμένο ναό συγκεντρώνονται πιστοί που ανήκουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα
Τελικά πρόστιμο επιβλήθηκε μόνο σε μια κυρία που δεν είχε μαζί της πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ ο ιερέας δήλωσε ότι είναι εμβολιασμένος, αλλά ότι τα εμβόλια βρίσκονται, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, σε πειραματικό στάδιο, και δεν μπορεί να πει σε κανέναν να εμβολιαστεί.

Ο ιερέας παραδέχτηκε ότι εντός του ναού οι πιστοί μπαίνουν χωρίς μάσκες, και τόνισε ότι δεν μπορεί ο ίδιος να ελέγχει τον κόσμο.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στο συγκεκριμένο ναό συγκεντρώνονται πιστοί που ανήκουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Εχθές, δύο πιστοί έκαναν καταγγελία στη Μητρόπολη για τα όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο ναό εδώ και πολλούς μήνες.

 

Πηγή: in.gr