Scroll to top

Βιτριόλι: Τι είναι το ΧΑΛ στα σημειώματα της 35χρονης – Τα σκοτεινά μονοπάτια που ακολουθούσε


- 16 Ιουνίου 2020

 •  

   

  Τα μυστικά που κρύβουν τα «ακατάληπτα» λόγια στα σημειώματα που βρέθηκαν στην κατοχή της 35χρονης. Οι εμμονές της την οδήγησαν σε σκοτεινούς κόσμους.

  Τα ακαταλαβίστικα και χωρίς ροή σκέψης, χειρόγραφα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της 35χρονης φερόμενης ως δράστριας της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα κρύβουν τα δικά τους “μυστικά” καθώς δεν μοιάζουν με ημερολογιακές γυναικείες αναφορές αλλά με λόγια….τράπουλας.

  Αυτό είναι κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr φανερώνεται και σ’ ένα από τα σημειώματα της 35χρονης, στο οποίο η ίδια με τον γραφικό της χαρακτήρα έχει γράψει στο επάνω μέρος του την λέξη “ΧΑΛ”. Τα συγκεκριμένα γράμματα όπως όλα δείχνουν δεν έχουν καμία σχέση με τα αρχικά κάποιων λέξεων, αλλά με την γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα “ΧΑΛ”, η οποία είναι ένα δημιούργημα του Hal.G εμπνευσμένη από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο.

  Το ερώτημα που γεννάται είναι αν η 35χρονη, προκειμένου να μάθει το μέλλον της σχέσης της με τον 40χρονο, επισκεπτόταν κάποιον ειδικό που γνώριζε από την συγκεκριμένη μέθοδο ή ίδια είχε αγοράσει μια τέτοιου τύπου τράπουλα, με αποτέλεσμα να γνωρίζει και τον επαγγελματικό τρόπο ριξίματος της.

  Αναφορές στα σημειώματα όπως: “Δουλειά να προσέξω φίδι”, “Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του” “Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο”, “Είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο” αλλά και σκέψεις γύρω από μια ξανθιά και μια μελαχρινή, έχουν κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των αρχών που φαίνεται να οδηγούνται προς αυτό το συμπέρασμα.

  Η εμμονή της 35χρονης για τον αποκλειστικό έρωτα του 40χρονου άνδρα φαίνεται πως την είχε οδηγήσει σε παράξενα “σκοτεινά” μονοπάτια, τα οποία αρνούνταν να τα περπατήσει άλλο μόνη της με αποτέλεσμα να βυθίζεται στο χάος.

  Όπως αναφέρεται και στο διαδίκτυο τράπουλα του Hal στα χέρια όσων τη χρησιμοποιούν σωστά, δείχνει με απόλυτη ακρίβεια το χαρακτήρα και τις προθέσεις των ατόμων που κυριαρχούν στη ζωή μας, την πορεία μιας ερωτικής σχέσης και καθορίζει χρονικά μια επανασύνδεση, ένα χωρισμό ή μια επισημοποίηση.

  Αποκαλύπτει επίσης την εξέλιξη των οικονομικών θεμάτων και είναι ο καλύτερος σύμβουλος για επαγγελματικά ζητήματα, αφού προβλέπει όχι μόνο την επαγγελματική πορεία των ατόμων, αλλά και την κατάλληλη χρονική στιγμή για επενδύσεις, επεκτάσεις, προσλήψεις, δάνεια κ.λ.π.

  Η τράπουλα του Hal απαντά με σαφήνεια και ακρίβεια σε οποιαδήποτε ερώτηση και φανερώνει με γοητευτικό τρόπο τα μυστικά του μέλλοντος.

   

  Πηγή:newsit.gr

 • Δείτε επίσης...