Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2025 το πρωί θα απολογηθούν τα τρία αδέλφια, ηλικίας 19, 27 και 29 ετών, που κατηγορούνται για συμμετοχή στο μακελειό των Βοριζίων.

Μετά την παράδοσή τους στις αρχές, κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου προσήλθε και ο Ανακριτής για την έναρξη της διαδικασίας, με στόχο την αποφυγή εντάσεων. Η απολογία τους θα πραγματοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Νωρίτερα, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο ανήλικος γιος ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, ο οποίος κατηγορείται ότι υπέθαλψε έναν από τους τρεις κατηγορούμενους, φιλοξενώντας τον για μία νύχτα. Ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με ορισμό δικάσιμου για τις 25 Φεβρουαρίου 2026. Ο πατέρας του, που συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, δικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία και αφέθηκε επίσης ελεύθερος.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από ertnews