Για δεύτερη συνεχή χρονιά βραβεύτηκε από την πανελλήνια Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, γνωστή ως EXPOTROF, καταλαμβάνοντας την 3η θέση σε διαγωνισμό, ο συντοπίτης μας παραγωγός παραδοσιακού αποστάγματος (τσίπουρου), από την Βροντού Πιερίας, Αθανάσιος Νάτσιος. Φανερά ικανοποιημένος από την συνεχιζόμενη αυτή επιτυχία, για 2η συνεχή χρονιά, ο κ. Νάτσιος θεωρεί ότι δικαιωματικά ήρθε η επιβράβευση αυτή από τους ειδικούς και ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για το εγγύς μέλλον, παράγοντας το εξαιρετικό αυτό παραδοσιακό απόσταγμα, που διαφημίζει και την Πιερία μας.

Δεν αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας της συνταγής με την οποία παράγει το τσίπουρό του, αλλά θεωρεί πως με επιμονή σε αυστηρές καλλιεργητικές φροντίδες από τη μία, το μοναδικό μικροκλίμα της Πιερίας από την άλλη, δίνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η καλή ποιότητα άλλωστε είναι μοναδικός γνώμονας στο να συνεχίζει να προσφέρει το εξαιρετικό αυτό προϊόν που ευφραίνει την καρδιά και προσφέρει ευεξία σε όλες και σε όλους που το καταναλώνουν!!!