Scroll to top

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Σάββα Χιονίδη ο Θωμάς Αναστασιάδης


- 15 Οκτωβρίου 2018

 •  

  Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη «Πολίτες σε Δράση» ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας, εκπαιδευτής σκύλων και πρόεδρος του Συλλόγου «Θρακικός Γανόχωρας» Θωμάς Αναστασιάδης.

  Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα ακόλουθα:

  Αγαπητοί συμπολίτες,

  Ήρθε η ώρα και επίσημα πλέον να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, τον Μάιο του 2018. Αποδέχθηκα με χαρά και τιμή, την πρόταση του νυν Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό,  ώστε να πετύχω τους στόχους που με οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά.

  Ως Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων, η πρώτη μου προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης, είναι να γίνουμε η ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΗ που θα λύσει το πρόβλημα των αδέσποτων – άστεγων σκύλων. Έχω δημοσιοποιήσει σχετικό πρόγραμμα δράσεων και τόσο εγώ, όσο και η ομάδα μου, έχουμε την τεχνογνωσία να λύσουμε το πρόβλημα.

  Ως Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου, απέκτησα την γνώση για να μπορέσω να συνδράμω, στην ανάδειξη της ιστορίας του τόπου μας και να αναπτύξω τον πολιτιστικό τουρισμό της πόλης μας. Η ενασχόλησή μου με τον πολιτισμό, μου έμαθε ότι είτε θα συνεργαστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, είτε θα μας τελειώσουν έναν έναν….

  Ως ιδιοκτήτης μια οικογενειακής Επιχείρησης, έζησα τις καλές στιγμές της αγοράς μέχρι το 2008. Τα τελευταία 10 χρόνια, αγωνίζομαι όπως και όλοι σχεδόν οι Έλληνες, να επιβιώσει η οικογενειακή μας επιχείρηση. Γνωρίζω καλά τα προβλήματα του ιδιωτικού τομέα και θα κάνω, ότι περνάει από το χέρι μου, για να μπουν σε πρώτο πλάνο οι «νυκοκυραίοι» και όχι τα παιδιά ενός κομματικού σωλήνα.

  Τέλος, ως οικογενειάρχης με 2 παιδιά, γνωρίζω καλά την ευθύνη της δικής μου γενιάς, της γενιάς των σαραντάρηδων, να φτιάξουμε έτσι τον τόπο μας, ώστε να μην φύγουν και τα δικά μας παιδιά στο εξωτερικό. Θέλω τουλάχιστον να μπορώ να πω τα επόμενα χρόνια στα παιδιά μου, ότι εγώ προσπάθησα.

  Είμαι σίγουρος, ότι θα βγάλω ασπροπρόσωπους όσους με εμπιστευθούν. Όσοι δεν υποστηρίξουν την προσπάθειά μου, είμαι βέβαιος ότι θα τους κερδίσω στο μέλλον με την εργατικότητα και τα ουσιαστικά αποτελέσματα που θα επιδείξω.

  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

  https://www.facebook.com/thomasanastasiadis1978/

  [email protected]

   

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Γεννήθηκα το 1978. Είμαι παντρεμένος, έχω δυο παιδιά και ζω με την οικογένεια μου στην Γανόχωρα.

  Στα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια υπήρξα αθλητής στην Ομάδα Handball του Αρχελάου Κατερίνης, και στην διάρκεια αυτή κατέκτησα 4 Πανελλήνια Πρωταθλήματα, σε παιδικές και εφηβικές διοργανώσεις.

  Σπούδασα Marketing & Διαφήμιση στο North College, και στη συνέχεια υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία, για 18 μήνες, στις Ειδικές Δυνάμεις, ως έφεδρος Λοχίας Αμφίβιων Καταδρομών.

  Το 2011 αποφοίτησα από την Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων, K9 Doorways.

  Το 2016 ολοκλήρωσα ένα νέο κύκλο σπουδών και πήρα τον τίτλο του Θετικού Εκπαιδευτή και Τεχνικού Συμπεριφοράς Σκύλων από την σχολή The CanineBehaviorExpert + P DogTrainerAcademy

  Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων  διαπραγματεύσεων, πωλήσεων, επικοινωνίας και είμαι πιστοποιημένος Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2000 .

  Σήμερα είμαι:

  • Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Ηλεκτρολογικού Υλικού ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε. www.anastasiadi.gr
  • Δημιουργός και ιδιοκτήτης της BrosDogs, Σχολής Εκπαίδευσης Σκύλων και του ιστότοπου της σχολής brosdogs.gr
  • Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου «Θρακικός Γανόχωρας», που έχει έντονη δραστηριότητα σε θέματα πολιτισμού και παράδοσης.thrakikos.gr
  • Αρθρογράφος σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας. Διετέλεσα, επίσης, οικοδεσπότης της επιτυχημένης ραδιοφωνικής εκπομπής στον Σκάι 92,6 fm «ΠεριPETειες στον Αέρα», με θέμα φυσικά τον σκύλο.
  • Είμαι συγγραφέας και ήδη έχω εκδώσει 2 βιβλία για την εκπαίδευση σκύλων. Το πρώτο με τίτλο «Μπράβο! Κάτσε!» εκδόθηκε το καλοκαίρι του 2017, με πολλές πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Την άνοιξη του 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο μου με τίτλο «ΠΑΙΔΙ & ΣΚΥΛΟΣ».
  • Είμαι μέλος του φιλοζωικού σωματείου «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» και διοργανωτής του DogFest, με στόχο την υιοθεσία των άστεγων – αδέσποτων σκύλων.
 • Δείτε επίσης...