Scroll to top

Ζώδια 1/4: Ηρεμία ζητά η σημερινή ημέρα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


- 1 Απριλίου 2020

 •  

   

   

  Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

   

  Κριός

  Η Σελήνη στον Καρκίνο και η σχέση της με τον Ήλιο και τον Χείρωνα μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις σήμερα και χρειάζεται καλό χειρισμό από εσάς. Η συγκατοίκηση και η στενή επαφή με μέλη της οικογένειας σας είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε αυτή την στιγμή λόγω περιοριστικών μέτρων, οπότε χρειάζεται ευελιξία κυρίως από εσάς. . .

   

  Ταύρος

  Οικονομικά θέματα και ζητήματα που έχουν να κάνουν με αξίες κινητοποιούνται σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό δεν είναι βοηθητικό για παρορμητικές κινήσεις ωστόσο δίνει τροφή για σκέψη και με την απαραίτητη ευελιξία μπορείτε να φέρετε ευνοϊκά αποτελέσματα. . .

   

  Δίδυμοι

  Μια επιπλέον προσπάθεια θα ήταν πολύ βοηθητική σήμερα για να φέρει λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Τα περιοριστικά μέτρα σήμερα σας βαραίνουν περισσότερο και ο νους σας ταξιδεύει ωστόσο κάντε υπομονή. Μπόρα είναι και θα περάσει. . .

   

  Καρκίνος

  Εσωτερικά δικά σας θέματα κινητοποιεί η Σελήνη στο ζώδιο σας και θέλετε να απομονωθείτε στα ιδιαίτερα σας. Έχετε αυτή την επιλογή μια και τα περιοριστικά μέτρα στο σπίτι το ευνοούν, ωστόσο χρειάζεται να το κάνετε μόνο για να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Οι άνθρωποι γύρω σας, σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Υπάρχει σίγουρα τρόπος επικοινωνίας. . .

   

  Λέων

  Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητά σας και σήμερα προσπαθείτε να βρείτε λύσεις για την κατάσταση που επικρατεί. Το σημαντικό για εσάς αυτή την στιγμή είναι να χαλαρώσετε. Μόνο έτσι μπορούν δημιουργικές σκέψεις να προσαρμοστούν στο σήμερα και την κατάσταση που επικρατεί. Διαφορετικά κάνετε μια τρύπα στο νερό. . .

   

  Παρθένος

  Οι ψυχικές φορτίσεις σας είναι έντονες και δεν ξέρετε πως θα τις διοχετεύσετε παραγωγικά στις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σας σήμερα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το πάτε πιο χαλαρά, σεβόμενη/ος όχι μόνο την κατάσταση αλλά κυρίως για να βρεθεί χρόνος ουσιαστικός να προσαρμόσετε τις σκέψεις σας στην πραγματικότητα του σήμερα. . .

   

  Ζυγός

  Πολλά ζητήματα είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή και το μυαλό σας τρέχει προς διάφορες κατευθύνσεις προσπαθώντας να βρείτε λύσεις. Σήμερα καλό θα ήταν να αφήσετε χώρο και χρόνο στα γεγονότα και στους ανθρώπους γύρω σας να βρουν και εκείνοι τους ρυθμούς τους, όπως χρειάζεστε και εσείς. Ξεκουράστε το μυαλό σας. . .

   

  Σκορπιός

  Πολλές σκέψεις και ενεργητικότητα βάζετε σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Είναι σημαντική αυτή η στάση από μέρους σας γιατί η απραξία όχι μόνο δεν σας ταιριάζει αλλά δεν προτείνεται αυτή την περίοδο που διανύουμε. Ωστόσο καλό θα ήταν να προσαρμόσετε τις σκέψεις σας με το εδώ και τώρα, ώστε να είστε ταυτόχρονα παραγωγική/ός. . .

   

  Τοξότης

  Εσωτερικά σας θέματα κινητοποιούνται σήμερα και ψάχνετε απαντήσεις για τα πάντα. Το σπίτι και η οικογένεια μπορούν να σας δώσουν την ηρεμία που ζητάτε αν κατανοήσετε πως οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας και δεν μπορούν να απαντηθούν από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας. . .

   

  Αιγόκερως

  Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας φέρνει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και καταστάσεις που έχουν πραγματικό νόημα για εσάς. Κοιτάξτε γύρω σας και εναρμονιστείτε με τις ανάγκες των ανθρώπων που είναι κοντά σας. Όλοι παλεύουμε για τον ίδιο λόγο αυτή την στιγμή, είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε συλλογικό επίπεδο. . .

   

  Υδροχόος

  Η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει και ζητείται από εσάς να προσαρμοστείτε με τα δεδομένα που υπάρχουν στο σήμερα. Ανεξάρτητα αν θα κάνατε διαφορετικά πράγματα αν κυβερνούσατε εσείς τον κόσμο, δεν υπάρχουν επιλογές και χρειάζεται να ακολουθήστε τους κανόνες αδιαμαρτύρητα. Για την δική σας ψυχική ισορροπία. . .

   

  Ιχθύες

  Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα. Οι σκέψεις σας ταξιδεύουν προς διάφορες κατευθύνσεις και συλλέγουν ενδιαφέροντες ιδέες. Βάλτε τις στο τραπέζι και δείτε ποίες από αυτές είναι υλοποιήσιμες. . .

   

   

   

  Πηγή: astroguide.gr

   

 • Δείτε επίσης...