Scroll to top

Ζώδια 14/10: Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα θολώνουν τα νερά – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


- 14 Οκτωβρίου 2020

 •  

   

  Κριός

  Η σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα επηρεάζει την καθημερινότητά σας σήμερα. Δίνει εμπνεύσεις για ένα ζήτημα στην εργασία σας και σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά στις ανάγκες που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Καλό όμως θα ήταν να μην πάρετε τελικές αποφάσεις αυτή την στιγμή. . .

   

  Ταύρος

  Σήμερα η σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας βοηθά να ακολουθήσετε το όραμα σας. Με κάποιον τρόπο μπορείτε να προσεγγίσετε ένα σας όνειρο και να μπορέσετε να δώσετε σχήμα σε αυτό είτε μέσω της ενεργητικής σας φαντασία είτε σε φυσικό επίπεδο. Μην σπαταληθείτε σε καταστάσεις οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. . .

   

  Δίδυμοι

  Το σπίτι, η ιδιωτική σας ζωή, η εργασία σας και γενικότερα οι επαγγελματικές σας προοπτικές ενεργοποιούνται έντονα σήμερα. Η ισορροπία είναι σημαντική και χρειάζεται να βρεθεί η χρυσή τομή που θα ενώσει τις αντιφατικές πλευρές σε αυτούς τους τομείς στην ζωή σας. . .

   

  Καρκίνος

  Η επικοινωνία είναι πολύ δυνατή σήμερα με την σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Από το μεσημέρι και μετά άνθρωποι στον περιβάλλοντα χώρο σας ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμα σας και εσείς χρειάζεται να κρατήσετε τις ισορροπίες στεκόμενη/ος στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Επίσης πολύ καλή ημέρα για εγχειρήματα τα οποία έχουν έντονο το στοιχείο της επικοινωνία και μετάδοσης πληροφοριών. . .

   

  Λέων

  Οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα ή καταστάσεις που έχουν να κάνουν με κληρονομιές και οικονομικά άλλων. Οι αξίες σας ενεργοποιούνται έντονα και σας δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσετε πεποιθήσεις οι οποίες έχουν τις ρίζες τους πολύ βαθιά στον παρελθόν. . .

   

  Παρθένος

  Η Σελήνη με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας δίνει χάρη και εύνοια σε ότι έχει σχέση με την προβολή σας σε όλους τους τομείς. Ωστόσο ο Ποσειδώνας απέναντι και η σχέση του με την Σελήνη μπορεί να φέρει προκλήσεις σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας οπότε καλό θα ήταν σήμερα να προχωρήσετε με σύνεση συζητήσεις και σχέδια που εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι. . .

   

  Ζυγός

  Ο Ήλιος στο ζώδιο σας συνδυαστικά με τον Ποσειδώνα στον τομέα της καθημερινής εργασίας δίνει την εύνοια για εγχειρήματα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην προβολή σας. Ωστόσο σήμερα η Σελήνη ενδέχεται να κινητοποιήσει βαθύτερα δικά σας εσωτερικά εμπόδια, τα οποία το πιο πιθανό είναι να μην είναι αντικειμενικά. Προσπαθήστε να μην μπλοκάρετε την θετική ροή. . .

   

  Σκορπιός

  Η σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα δίνει εμπνεύσεις και γεννά δημιουργικά ενδεχόμενα κυρίως μέσα από συνεργασίες και ομάδες. Ωστόσο ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας θα λειτουργήσει διπλά. Ή θα πιστέψετε περισσότερο από όσο πρέπει αυτά που σας λένε οι άλλοι σήμερα ή δεν θα δώσετε την σημασία που πρέπει σε δεδομένα που πραγματικά μπορούν να φέρουν επιτυχία και ικανοποίηση. . .

   

  Τοξότης

  Το σπίτι, η οικογένεια και η καριέρα σας σήμερα ζητούν να κάνετε έναν καλό συνδυασμό για να παράγετε τα μέγιστα. Οι ισορροπίες δεν έρχονται εύκολα και χρειάζεται την δική σας προσπάθεια. Η αισιοδοξία και ευλυγισία σας βοηθητικές σε αυτή την προσπάθεια. . .

   

  Αιγόκερως

  Η θέση της Σελήνης λειτουργεί πολύ ευνοϊκά σήμερα για εσάς και νιώθετε πως πραγματικά μπορείτε να κινήσετε και βουνά για να φτάσετε στον στόχο σας με ασφάλεια. Το μόνο που θέλει προσοχή σήμερα είναι ο τρόπος που επικοινωνείτε τις ιδέες σας ή αυτά που ακούτε από τους άλλους. Κρατήστε μικρό καλάθι και στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις. . .

   

  Υδροχόος

  Οικογενειακά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και ένα είδος σύγχυσης να μην σας αφήνει να δείτε καθαρά την κατάσταση μπροστά σας. Η ικανότητά σας να αφουγκράζεστε και να βλέπετε το μεθεπόμενο βήμα που θα κάνετε είναι το κλειδί για να βγείτε από όποια θέση σας δυσκολέψει. . .

   

  Ιχθύες

  Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα σας βάζει στην διαδικασία να τακτοποιήσετε θέματα και καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει πίσω και πρέπει να τακτοποιηθούν. Είτε μπορείτε να το κάνετε μόνη/ος σας είτε με συνεργασία, καλό θα ήταν να ολοκληρώσετε αυτό που σας ζητείται. . .

   

   

   

   

  Πηγή: astroguide.gr

   

 • Δείτε επίσης...