Οι θετικές όψεις του Άρη με τον Ποσειδώνα και του Ήλιου με τον Πλούτωνα σήμερα μας οδηγούν να αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια, και να διευρύνουμε νέους ορίζοντες επιτρέποντας μας να ακολουθήσουμε στόχους και βαθύτερες επιθυμίες. Υποστηρικτικά η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αναπτερώνει την ελπίδα φέρνοντας προσωπική πρόοδο.

Κριός

Πολλοί τομείς της ζωής σας επηρεάζονται θετικά σήμερα και το κύριο χαρακτηριστικό είναι η αναμφισβήτητη πίστη η οποία διαθέτετε. Ο ενθουσιασμός και η προσωπική σας παρέμβαση σε κάτι που προκύπτει, ιδιαίτερα τώρα που ορθοδρόμησε ο Ερμής, θα σας γεμίσει ικανοποίηση και χαρά για το αποτέλεσμα που θα έρθει στο άμεσο μέλλον. . .

Ταύρος

Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν αυτή την στιγμή και αν δώσετε την απαραίτητη προσοχή θα έχετε όφελος είτε σε υλικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Με το χέρι στην καρδιά ελάτε σε επαφή με ότι προκύπτει, ακόμη και αν είναι κάτι το οποίο δεν σας είναι τόσο ευχάριστο. Μόλις διευθετηθεί θα πάρετε ικανοποίηση. . .

Δίδυμοι

Σχέσεις και συνεργασίες έχει η σημερινή μέρα καθώς και ευκαιρίες αν κινηθείτε σε αυτή την κατεύθυνση. Είναι αλήθεια πως η ικανότητα σας να διαχειριστείτε τα ζητήματα που προκύπτουν μόνη/ος σας είναι μεγάλη ωστόσο σήμερα η εύνοια έρχεται μέσα από συνεργασίες. . .

Καρκίνος

Το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο αυτή την στιγμή και πιθανά να αισθάνεστε πως χρειάζεται να πάρετε λίγο καθαρό αέρα. Σήμερα δίνεται αυτή η ευκαιρία. Ωστόσο αν οι υποχρεώσεις δεν σας το επιτρέψουν, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει το αίσθημα ελευθερίας που σας είναι απαραίτητο. . .

Λέων

Η διάθεση σας είναι θετική έως και παιχνιδιάρικη σήμερα αφού το πλανητικό σκηνικό ευνοεί αυτή την τάση που έχετε. Ο πειραματισμός επίσης είναι στο μενού της ημέρας και θα σας είναι πολύ ευχάριστο να ασχοληθείτε με κάτι που θα μπορούσε να τον κινητοποιήσει. Μην διστάσετε να βρείτε έξω από τα τετριμμένα με οποιονδήποτε τρόπο. . .

Παρθένος

Η οικογένεια, το σπίτι, η ιδιωτική σας ζωή σήμερα παίρνει χρόνο από το πρόγραμμα σας. Είναι κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες ώστε να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς ή να σκεφτείτε αλλαγές που θα σας άρεσε να κάνετε και να τις προγραμματίσετε. . .

Ζυγός

Η επικοινωνία σας σήμερα είναι πολύ καλή και ιδέες έρχονται είτε μέσω της διαίσθησης σας είτε ως αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να περάσετε μηνύματα ωστόσο θα χρειαστεί λίγος χρόνος να αφομοιωθούν αυτά που θα ειπωθούν πριν φανεί το αποτέλεσμα. . .

Σκορπιός

Είναι σημαντική στιγμή να θέσετε ένα έργο σε εφαρμογή ή/και να γειώσετε με κάποιον τρόπο μια επιθυμία σας. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε πρακτικά και ρεαλιστικά ενδεχόμενα και μπορείτε ειδικά σήμερα να προχωρήσετε ένα οικονομικό θέμα με αρκετή επιτυχία αν φυσικά πληρούνται οι προδιαγραφές. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει τις επιθυμίες σας στο προσκήνιο και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι ενθαρρυντικό να προχωρήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει. Σημαντικός παράγοντας είναι η γειωμένη και ισορροπημένη σκέψη από εσάς. Οτιδήποτε τρανταχτό ή υπερεκτιμημένο δεν υπόσχεται πως θα φέρει επιτυχία. . .

Αιγόκερως

Σήμερα υπάρχει η τάση να θέλετε να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα ή να θελήσετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Ο λόγος δεν είναι εγωκεντρικός αλλά είναι κινητοποιημένη η ανάγκη να μείνετε λίγο πιο πριβέ από άλλες στιγμές. Σεβαστείτε αυτή την ανάγκη που έχετε. . .

Υδροχόος

Κοινωνικά θέματα είναι κινητοποιημένα σήμερα και θέλετε να περάσετε χρόνο με φίλους και ανθρώπους που αγαπάτε και νιώθετε οικεία. Τα όνειρα σας είναι ενεργά και έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Πάρτε μια ανάσα και αφεθείτε εκεί που θα πάρετε χαρά και ικανοποίηση. . .

Ιχθύες

Τώρα με τον Ερμή ορθόδρομο τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και θα είναι ευκολότερο να ακολουθήσουν μια καλή ροή. Εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν οπότε δεν είναι ανάγκη να τρέξετε εσείς τα πράγματα, όπως κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Δώστε χρόνο και όλα θα γίνουν. . .

Πηγή:astroguide.gr