Scroll to top

Ζώδια 17/10: Σήμερα ανοίξτε τα φτερά σας – Η Σελήνη στους Διδύμους – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


- 17 Οκτωβρίου 2019

 •  

   

   

  Η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και δίνει την ώθηση να κάνουμε πράγματα που μας αναζωογονούν και μας γεμίζουν αισιοδοξία. Σήμερα μπορούμε να ανακαλύψουμε νέες οδούς για να φτάσουμε στον στόχο μας. Η ευνοϊκή σχέση της με τον Άρη μας φέρνει κοντά στην ελπίδα μέσω ιδεών που δεν είχαμε σκεφτεί μέχρι σήμερα, δημιουργώντας μια σπίθα η οποία θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε φωτιά δημιουργικότητας. . .

  Κριός

  Σήμερα μέσω της επικοινωνίας μπορείς να μεταφέρεις την πίστη και την ελπίδα απαλύνοντας τον πόνο που νιώθουν άλλοι άνθρωποι γύρω σου. Η ενθάρρυνση και η υποστήριξη σου σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη σήμερα είναι σημαντική. Κράτησε αυτή την αισιοδοξία συντονισμένη με τις δικές σου βαθύτερες ανάγκες ώστε το μήνυμα που θα μεταφέρεις να έχει μεγαλύτερη ισχύ και απήχηση. . .

  Ταύρος

  Η δύναμη σου πηγάζει από την καρδιά σου και σήμερα μπορείς να προσφέρεις βοήθεια σε ένα άνθρωπο που τον νιώθεις οικογένεια σου. Η όποια καλή χειρονομία πηγάζει από τα βαθύτερα σου συναισθήματα αλλά ουσιαστικά εκπροσωπεί και την εσωτερική δύναμη που έχεις. Οι ικανότητες σου τώρα μπορούν να σε οδηγήσουν προς μια σωστή, δημιουργική κατεύθυνση αρκεί να ενεργοποιηθείς. . .

  Δίδυμοι

  Η Σελήνη στο ζώδιο σου και η ευνοϊκή σχέση που έχει με τον Άρη σε γεμίζει θάρρος και προθυμία. Ανεξάρτητα αν προσπαθήσεις για κάτι το οποίο έχει αποτύχει στο παρελθόν και θέλεις να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, είτε ξεκινάς κάτι καινούργιο, η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Κάνε το βήμα τώρα και θα βρεθεί τρόπος για την συνέχεια. . .

  Καρκίνος

  Σήμερα μπορείς να γίνεις το φως για κάποιον που έχει την ανάγκη να δει την ελπίδα ξανά στην ζωή του. Μέσα από σένα σήμερα μπορεί να μειωθεί η ένταση που νιώθει και να μπορέσει να αφουγκραστεί ξανά ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Δεν είναι απαραίτητο να ειπωθούν όλα τα προβλήματα προσπαθώντας να βρεθεί λύση στο εδώ και τώρα. Και μόνο η παρουσία σου είναι αρκετή ώστε να νιώσει πως τον νοιάζεται και θέλεις να είναι καλά. . .

  Λέων

  Το ενήλικο συμφέρον του ενός δεν έρχεται ποτέ κόντρα με το ενήλικο συμφέρον του άλλου. Αυτός είναι ένας τρόπος να δεις σήμερα πως μπορείς να ενώσεις τις δυνάμεις σου με ομοϊδεάτες, συναδέλφους και φίλους ώστε να φέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους. Παρέμεινε στον στόχο σου και στον τρόπο που θα επενδύσεις στα δεδομένα που υπάρχουν στο προσωπικό σενάριο της ζωής συ και η επιτυχία είναι σίγουρη ακόμη και αν υπάρξουν εμπόδια στην πορεία. . .

  Παρθένος

  Σήμερα μπορείς να εμπνεύσεις τους άλλους μέσω της επικοινωνίας και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου. Η ικανότητα σου να μπορέσεις να τους κάνεις να σε ακούσουν και να περάσεις το μήνυμα σου είναι έντονη ωστόσο θα χρειαστεί να το κάνεις με ευγενικό τρόπο. Η μέρα έχει ανάλαφρη ενέργεια και η όποια χειριστική δράση μπορεί να μην φέρει τα αποτελέσματα που θα ήθελες. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τους πείσεις μέσω του δικού σου παραδείγματος. Να γίνεις εσύ αυτός/ή που θα εμπνεύσεις να ακολουθήσουν άλλοι το παράδειγμα σου. . .

  Ζυγός

  Η τάση της ημέρας σε θέλει να λειτουργείς μεσολαβητικά για να ενώσεις ανθρώπους ή καταστάσεις που για κάποιους λόγους έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους. Εσύ γνωρίζεις την κατάσταση, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αλλά η Αλήθεια είναι το μέσον. Μόνο μέσω μια περισσότερο φιλοσοφικής προσέγγισης θα μπορέσεις να συνδέσεις έτσι τα κομμάτια του πάζλ ώστε να μπορέσουν να δουν όλη την εικόνα. . .

  Σκορπιός

  Σήμερα χρειάζεται να φερθείς έξυπνα και ευέλικτα. Αν δεν νιώθεις σε ιδιαίτερη φόρμα και δεν είσαι διατεθειμένος/η να το συζητήσεις με άλλους ανθρώπους είναι κατανοητό, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να κάνεις ένα βήμα πίσω από την ενεργητική δράση. Ο λόγος είναι επειδή η μέρα ζητά διαφάνεια και αν δε είσαι σε θέση να το κάνεις, άλλοι εύκολα θα θεωρήσουν πως κάτι τους κρύβεις ή σκόπιμα λειτουργείς με στρατηγική. . .

  Τοξότης

  Με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου μπορεί να μπεις στον πειρασμό να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο εκτός τον ίδιο σου τον εαυτό σήμερα. Κατανοητό πως μπορούν να μπουν κάποια προσωπικά σου θέματα στην άκρη αν νιώσεις πως άλλοι αυτή την στιγμή έχουν προτεραιότητα ωστόσο καλό θα ήταν να το έχεις κατά νου. Δηλαδή πως συνειδητά αφήνεις δικά σου πράγματα στην άκρη. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις επίγνωση της κάθε στιγμής. . .

  Αιγόκερως

  Υπάρχει μια ιδιαίτερη ορμή σήμερα και ευνοούνται κυρίως επαγγελματικά θέματα για σένα. Δίνεται η δυνατότητα να παρθούν πρωτοβουλίες και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να προχωρήσει κάτι που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο ο καλύτερος τρόπος είναι να γίνει με ευελιξία ώστε να μην φανεί πως κάνεις επίδειξη της εξουσίας ή πως προσπαθείς να χειριστείς τις καταστάσεις για προσωπικό σου μόνο όφελος. . .

  Υδροχόος

  Η φαντασία σου σήμερα είναι ιδιαίτερα ενεργή και δημιουργική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε πρώτη ύλη και να φτιάξεις κάτι το οποίο θα σε χαροποιήσει και θα σε διασκεδάσει. Η μόνη υποχρέωση που έχεις σήμερα είναι να μην ξεφύγεις από τους προσωπικούς σου κανόνες ηθικής και αξιών. Κατά τα άλλα μπορείς να χαλαρώσεις και να έρθεις σε επαφή με πράγματα και ανθρώπους που θα σε αναζωογονήσουν και θα φορτώσεις τις μπαταρίες σου. . .

  Ιχθύες

  Ο σεβασμός είναι μια αρετή που χρειάζεται να την δωρίσεις για να μπορέσει να σου επιστραφεί. Αν νιώθεις σήμερα πως δεν ακούγεσαι ή πως κάποιοι λειτουργούν εναντίον σου μπορείς να σωπάσεις αλλά δεν είναι η σωστή επιλογή. Έλα σε επαφή με το μερίδιο ευθύνης που έχεις σε αυτή την περίπτωση και έκφρασε τους προβληματισμούς σου με ηρεμία και καλοσύνη. . .

  Πηγή:https://astroguide.gr

 • Δείτε επίσης...