Scroll to top

Ζώδια 20/1: Η Σελήνη στον Τοξότη – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


- 20 Ιανουαρίου 2020

 •  

   

  Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη μας σπρώχνει να ταξιδέψουμε μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά. Μπορεί η γήινη πραγματικότητα να μας κρατάει καθηλωμένους στο πρόγραμμα της ημέρας αλλά η ανάγκη να πάρουμε συναισθητική τροφή από κάτι ανώτερο και πολλά υποσχόμενο, είναι έντονη.

  Κριός

  Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα σε βοηθά να βρεις την άνεση μέσα από την περιπέτεια και να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου μέσω της μάθησης, μέσω ενός ταξιδιού και γενικότερα μέσω της φιλοσοφικής προσέγγισης των πραγμάτων. Μην σταθείς σε λεπτομέρειες σήμερα. Είναι μια ημέρα που με ευελιξία μπορείς να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. . .

  Ταύρος

  Βαθύτερα νοήματα και συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα ωστόσο είσαι σε θέση να έρθεις αντιμέτωπος/η με ότι σε φοβίζει ή σε πονάει. Η συμφιλίωση μαζί τους θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου και να μπορέσεις με σθένος να προχωρήσεις μπροστά, περισσότερο απελευθερωμένος/η. . .

  Δίδυμοι

  Σχέσεις και συνεργασίες κινητοποιεί η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα. Η ανάγκη σου να πάρεις συναισθηματική τροφή από αυτόν τον τομέα είναι έντονη και θέλεις να έρθεις κοντά με ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι. Όμορφα πράγματα μπορεί να συμβούν σήμερα. . .

  Καρκίνος

  Σήμερα η ενασχόληση σου με καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να σε κουράσει και να νιώθεις πως δεν έχεις άλλα αποθέματα ενέργειας αλλά η αλήθεια είναι πως το ρεζερβουάρ είναι γεμάτο και μπορείς να κάνεις οτιδήποτε και αν προκύψει εκτός προγράμματος σήμερα. Προσπάθησε να μη χαθείς στην λεπτομέρειες και να σταθείς στην ουσία των πραγμάτων. . .

  Λέων

  Θέλεις να κάνεις πράγματα αυτές τις ημέρες και όλα στοχεύουν στο να πάρεις ικανοποίηση και να φροντίσεις τον εαυτό σου με κάποιον τρόπο. Δώσε χώρο να ξεκουραστείς και να ανατροφοδοτηθείς με όποιον τρόπο εσύ θεωρείς πως είναι ο καλύτερος για εσένα. Είναι σημαντικό να διασκεδάσεις δημιουργώντας. . .

  Παρθένος

  Το σπίτι σου σήμερα σου δίνει την απαραίτητη ασφάλεια που ζητάς ή νιώθεις πως εκεί πρέπει να εστιάσεις για να λάβεις συναισθηματική τροφή. Σήμερα θα προτιμήσεις να διατηρήσεις κάτι παρά να το αλλάξεις, οπότε οργάνωσε την μέρα σου ανάλογα αυτή την επιθυμία σου. . .

  Ζυγός

  Δείξε διαθεσιμότητα σήμερα σε προτάσεις. Νέες εμπειρίες μπορούν να σε γεμίσουν δύναμη αλλά το κυριότερο θα σου δώσουν το σθένος να προχωρήσεις το πρόγραμμα σου με σκοπό την επίτευξη του στόχου σου. Είναι σημαντικό να ακούς σήμερα παρά να μιλάς. Οι πληροφορίες που θα λάβεις είναι σημαντικές. . .

  Σκορπιός

  Οικονομικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα και νιώθεις με κάποιον τρόπο πως συνδέονται γενικότερα με τις αξίες σου όχι μόνο τις υλικές αλλά και τις συναισθηματικές. Η δημιουργία μιας σειράς προσωπικών αξιών είναι σημαντική για σένα στο εδώ και τώρα και μέσω των δεξιοτήτων σου θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας το έργο σου. Ότι αξίζει δεν τελειώνει. . .

  Τοξότης

  Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου σε σπρώχνει να βρεις τρόπους να ανεξαρτητοποιηθείς και να αυτονομηθείς. Η αυτό-έκφραση είναι ένας τρόπος για να καλλιεργήσεις τον εαυτό σου και είσαι έτοιμος/η για νέα ξεκινήματα όσο αφορά τα επαγγελματικά ή και τα προσωπικά σου θέματα. . .

  Αιγόκερως

  Η Σελήνη στον Τοξότη κινητοποιεί βαθύτερα προσωπικά σου θέματα και είναι καλό να τους δώσεις χώρο. Αυτόν τον χρόνο μπορείς να τον εκλάβεις ως μια στιγμή που μέσα από εσωτερικές διεργασίες θα σου δοθεί ξανά το σθένος να επιταχύνεις με νέα σχέδια και όνειρα. Εκμεταλλέψου αυτή την στιγμή και προστατεύσου από κακοτοπιές. . .

  Υδροχόος

  Σιγά σιγά επιστρέφεις στις επιδιώξεις, τους στόχους, στα επαγγελματικά σου. Μέσα από ευχάριστα διαλείμματα η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και το μέλλον ανοίγει μπροστά σου. Είναι μια στιγμή που ζητάς συναισθηματική τροφή από φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ο σεβασμός και η υπευθυνότητα ανταμείβεται. . .

  Ιχθύες

  Έχεις ανάγκη να αναγνωριστούν τα επιτεύγματα σου. Η Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει σε επαφή με ανάγκες οι οποίες βρίσκονται βαθιά μέσα στην καρδιά σου και γνωρίζεις πως με σύνεση μπορείς να φέρεις στην ζωή σου. Η δημιουργία δομής και σταθερότητας είναι κάτι που σε απασχολεί αυτή την στιγμή γιατί γνωρίζεις πως θα νιώσεις ασφαλής. . .

  Πηγή:https://astroguide.gr