Scroll to top

Ζώδια 20/10: Υπερασπιστείτε με θάρρος τη γνώμη σας – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


odelalis - 20 Οκτωβρίου 2020

 •  

   

  Κριός

  Σήμερα το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά με θάρρος να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο σας άμεσα και με αυτοπεποίθηση. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ο παρορμητισμός σας μιας και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Άρης, είναι ανάδρομος, ώστε να παραμείνετε σταθερά στον δρόμο της εξέλιξης για κάτι που σας ενδιαφέρει να φέρετε εις πέρας. . .

   

  Ταύρος

  Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ζητούν να δείτε περισσότερο ως παρατηρητής τα δεδομένα και να μην μπείτε σε συγκρίσεις ή δράσετε με παρορμητικό τρόπο. Ανεξάρτητα από τα εξωτερικά γεγονότα εσείς είστε σε θέση να βρείτε την καλύτερη λύση και να χειριστείτε τα πράγματα με ευελιξία προς το καλύτερο για εσάς την ίδια/τον ίδιο. . .

   

  Δίδυμοι

  Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να ασχοληθείτε με τους τομείς οι οποίοι ζητούν συνεργασία για να επιτευχθεί ο σκοπό σας. Συζητήστε ότι έχετε στο μυαλό σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε και γνωρίζετε πως θα είναι υποστηρικτικοί και είναι σίγουρο πως θα πάρετε ικανοποίηση. . .

   

  Καρκίνος

  Ρεαλιστικές προσδοκίες ζητά η σημερινή ημέρα και σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με ζητήματα που χρειάζονται τακτοποίηση είτε αφορά την εργασία σας είτε την καθημερινή σας ρουτίνα γενικότερα. Τα χρονοδιαγράμματα και ένα καλά σχεδιασμένο πλάνο θα είναι πολύ βοηθητικές ενέργειες. . .

   

  Λέων

  Σήμερα μπορείτε να αφεθείτε στην ροή και να πάρετε χαρά από όμορφα μικρά πράγματα. Η ανάγκη να νιώσετε υγιής ψυχικά και σωματικά σας ωθεί προς κατευθύνσεις στις οποίες μπορείτε να υπερασπιστείτε με θάρρος τους σκοπούς σας, την ίδια στιγμή που είστε διατεθειμένη/ος να αναθεωρήσετε όπου είναι απαραίτητο. . .

   

  Παρθένος

  Η οικογένεια και γενικότερα η προσωπική σας ζωή νιώθετε πως χρειάζεται μια ανανέωση με κάποιον τρόπο σήμερα. Η ανάγκη να πάρετε χαρά μέσα από δραστηριότητες είναι έντονη και τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να ασχοληθείτε παραγωγικά με αυτούς τους τομείς. Καλό θα ήταν να μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες και να αφήσετε την πανοραμική εικόνα να σας παρασύρει όμορφα. . .

   

  Ζυγός

  Η επικοινωνία σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις βλέψεις σας γιαυτό καλό θα ήταν να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς χωρίς πολλά λόγια. Η καθαρή και θετική σκέψη μπορεί να φέρει ευνοϊκά αποτελέσματα στις συζητήσεις που κάνετε με τους ανθρώπους γύρω σας σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα. . .

   

  Σκορπιός

  Το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας βοηθά να κάνετε την καταλληλότερη ταξινόμηση των πραγμάτων. Ο σκοπός δεν είναι μόνο για να συνδεθείτε καλύτερα με τις πραγματικές ανάγκες και φιλοδοξίες σας αλλά για να είστε έτοιμη/ος να προχωρήσετε παραγωγικά προς νέες κατευθύνσεις οι οποίες θα φέρουν μεγαλύτερη υλική ή συναισθηματική ασφάλεια στην ζωή σας. . .

   

  Τοξότης

  Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας ανάβει φωτιές είτε σε επίπεδο επιθυμιών είτε σκέψεων. Τι είναι αυτό που ακόμη δεν έχετε σκεφτεί να κάνετε ώστε να έλξετε στην ζωή σας αυτό που θέλετε, είναι το κύριο ερώτημα της ημέρας. Καλή ημέρα για να προβάλετε τα ταλέντα σας. . .

   

  Αιγόκερως

  Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ζητούν να εξωτερικεύσετε με παραγωγικό τρόπο την συσσωρευμένη ενέργεια και να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Αυτή η δράση όχι μόνο θα σας ικανοποιήσει σε προσωπικό επίπεδο αλλά θα αναζωπυρώσει όνειρα τα οποία έχετε αφήσει στην άκρη για κάποιους λόγους. . .

   

  Υδροχόος

  Σήμερα αναθεωρούνται ιδέες και δράσεις κυρίως σε κοινωνικά θέματα και ομάδες ανθρώπων. Σημαντικές ενέργειες γίνονται αυτή την στιγμή και άνθρωποι είναι στο πλευρό σας εάν τους το ζητήσετε. Η πανοραμική εικόνα πάντα σας βοηθά να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα και σήμερα υπάρχει εξελικτική τάση σε κάτι που σας ενδιαφέρει. . .

   

  Ιχθύες

  Η Σελήνη στον Τοξότη και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν σήμερα προς κατευθύνσεις οι οποίες σχετίζονται με την εργασία, την κοινωνικότητα και κάτι που επιθυμείτε πολύ να ολοκληρωθεί αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Οι φίλοι, οι ομοϊδεάτες και γενικότερα ομάδες ανθρώπων μπορούν να συντελέσουν παραγωγικά στην εξέλιξη που ζητάτε. . .

   

   

   

  Πηγή: astroguide.gr

   

 • Δείτε επίσης...