Κριός

Σήμερα μετά το μεσημέρι τον πλανητικό σκηνικό αλλάζει και μπορείτε πιο εύκολα να εστιάσετε στις ικανότητες και την ευελιξία σας απομακρύνοντας φόβους και ανασφάλειες. Η προσαρμοστικότητα ανάμεσα σε ομάδες και γκρουπ ανθρώπων θα σας βοηθήσει σε προσωπικό επίπεδο. . .

 

Ταύρος

Σήμερα εργασιακά θέματα κινητοποιούνται κυρίως μετά το μεσημέρι και μπορείτε να αλλάξετε παραστάσεις και ενδιαφέροντα. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να δώσετε την αγάπη και την στήριξη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. . .

 

Δίδυμοι

Ο χρόνος είναι χρήμα αλλά αυτή την στιγμή δεν έχετε πολλές επιλογές με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας να βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Κρατήστε την πίστη σας ενεργή και όσο κουρασμένη/ος και αν αισθάνεστε η υπομονή αξίζει τον κόπο. . .

 

Καρκίνος

Από το μεσημέρι και μετά οι πλανητικές δυνάμεις αλλάζουν στον ουράνιο θόλο με αποτέλεσμα να αλλάζει και η διάθεση σας. Κομμάτια πιο εσωτερικά και η ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε θα είναι έντονη. . .

 

Λέων

Κυρίως μετά το μεσημέρι το ουράνιο σκηνικό αλλάζει και σας βοηθά να εστιάσετε σε σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε μπορεί να σας επεκτείνει μέσω του άλλου. Κρατήστε μια απόσταση από τα γεγονότα και δείτε ως παρατηρητής τις καταστάσεις γύρω σας. . .

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο μετά το μεσημέρι σας βοηθά να εστιάσετε σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Ενδέχεται το τοπίο να είναι ακόμη θολό για κάποια πράγματα ωστόσο σήμερα δίνεται η ευκαιρία να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις σας και να κατανοήσετε περισσότερο τις δικές τους. . .

 

Ζυγός

Προσπαθήστε σήμερα να παραμείνει προσανατολισμένη/ος στις ευκαιρίες που δίνονται παρά στα εμπόδια που προκύπτουν. Είναι σημαντική η δική σας αντικειμενική στάση απέναντι στα γεγονότα παρά η υποκειμενική τους υπόσταση. . .

 

Σκορπιός

Σημαντικές πληροφορίες έρχονται σήμερα κυρίως μετά το μεσημέρι που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε προσωπικά σας θέματα που είναι κινητοποιημένα αυτή την χρονική στιγμή. Υπολογίστε όλες τις παραμέτρους και επιλέξτε την καλύτερη επιλογή βάσει των πραγματικών αναγκών σας. . .

 

Τοξότης

Σήμερα η επικοινωνία παίρνει τα ηνία και το ουράνιο σκηνικό σας θέλει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ό την στιγμή που εκφράζετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας. Ενδέχεται κάτι να μην γίνει απόλυτα κατανοητό ή να χρειάζεται περισσότερη εξήγηση. Καλό θα ήταν να είστε πρόθυμη/ος να μπείτε σε αυτή την διαδικασία ή να ακούσετε τι έχει να σας πει ο συνομιλητής σας. . .

 

Αιγόκερως

Η εικόνα μπροστά σε επιθυμίες, ανάγκες και οτιδήποτε ανεβάζει το ηθικό ή την αυτό-αξία σας σήμερα εύκολα μπορεί να μεγαλώσει, κυρίως μετά το μεσημέρι. Σήμερα μπορείτε να αναθεωρήσετε, να διορθώσετε και να εκτιμήσετε τις καταστάσεις που έχετε μπροστά σας, κρατώντας εκείνες που έχουν πραγματικό όφελος για εσάς. . .

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι βοηθητική σε πολλά ζητήματα που σας απασχολούν στο σήμερα της ζωής σας. Η αντικειμενικότητα και η σταθερή σας θέση εκεί που έχετε δίκιο είναι σημαντική ωστόσο είναι επίσης σημαντικό να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας στο σήμερα. Η ικανοποίηση θα έρθει πιο άμεσα από αυτή την οδό. . .

 

Ιχθύες

Σήμερα οι νοητικές διεργασίες, κυρίως μετά το μεσημέρι, δεν φαίνεται να σας οδηγούν σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Ξεκουράστε το μυαλό σας και ελάτε σε επαφή με αξίες που έχετε στην καρδιά σας. Εκεί βρίσκεται η αντικειμενικότητα που ψάχνετε, όσο και αν σας φανεί περίεργο. . .

 

 

 

 

 

Πηγή: astroguide.gr