gouliasΗ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκουγκουλιά. Ο 27χρονος επιθετικός υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής (ανήμερα των γενεθλίων του) συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο.  Την ποδοσφαιρική σεζόν 2009-2010 ο Γιώργος Γκουγκουλιάς είχε, με τη φανέλα του Πιερικού, 40 συμμετοχές (37 πρωτάθλημα, 3 κύπελλο) και σημείωσε 11 γκολ (9 πρωτάθλημα, 2 κύπελλο) ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Ο 27χρονος επιθετικός αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε ικανοποιημένος από την παραμονή του στην ομάδα: “Επέλεξα να μείνω στον Πιερικό, αν και είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, γιατί δέθηκα τόσο με την ομάδα όσο και με τους φιλάθλους της. Επίσης εκτιμώ ιδιαίτερα τους δύο μεγαλομετόχους, τον κ. Ντούμο και τον κ. Ελευθεριάδη οι οποίοι νοιάζονται πολύ για την ομάδα και προσπαθούν γι αυτή με κάθε τρόπο. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και να μπορέσω να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο στη προσπάθεια της ερχόμενης χρονιάς”. Στις Σέρρες και τη Σούπερ Λίνκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάκης Παντελιάδης.
Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο έληξε, θα φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού, μετά τις πετυχημένες του χρονιές με την ομάδα του Πιερικού. Σε δηλώσεις του ο νεαρός ποδοσφαιριστής είπε:
Πρώτα από όλα θέλω να πω πως ο Πιερικος θα είναι πάντα η ομάδα της καρδιάς μου και ελπίζω μια μέρα να ξαναγυρίσω. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πιερικού και ιδιαίτερα τον κ. Ελευθεριάδη που με πίστεψε… και με στήριξε, επίσης και τους προπονητές καθώς και όλο το τεχνικό τιμ όσο ήμουν στον Πιερικο.  Θα ευχαριστήσω τον Σούλη Παπαδόπουλο που με πίστεψε και μου έδωσε τις ευκαιρίες να φτάσω εδώ που έφτασα και του εύχομαι καλή επιτυχία με την νέα του ομάδα.  Ευχαριστώ τον κόσμο οργανωμένους και μη που με στήριξαν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο, είναι οι καλύτεροι για μένα φίλαθλοι στην Ελλάδα γιατί είναι αγνοί φίλοι του Πιερικού αυτοί αγαπάνε περισσότερο από κάθε άλλον την ομάδα και τους εύχομαι να δούνε (μαζί τους και εγώ ) τον Πιερικο εκεί που του αξίζει και πρέπει να είναι. Και πάλι ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ.  Και τέλος να ευχαριστήσω τον Εθνικό Κατερίνης που εκεί πήρα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι στην οικογένεια του Πιερικού ,διοίκηση ,προπονητή ,παίκτες και κόσμο εύχομαι καλή επιτυχία στην νέα χρονιά και την άνοδο στην superleague. Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Κωνσταντινίδη. Εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.