ntoumosΤα διπλάσια χρήματα ζήτησαν οι Κατερινιώτες

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τον Πιερικό έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Ντούμος. Αναφέρθηκε τόσο στην προηγούμενη όσο και σε αυτά που θα ακολουθήσουν στη νέα, τονίζοντας  ότι θα γίνει αλλαγή πλεύσης στην φιλοσοφία και τα πεπραγμένα της Κατερινιώτικης ομάδος.
Μεταξύ άλλων είπε: «Η χρονιά που πέρασε για μένα κρίνεται θετική. Μπήκαμε στα πλέι οφ παρότι είχαμε προβλήματα στην αρχή με τον κ. Κατσαβάκη. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και μπήκαμε στην εξάδα. Εκεί όμως «σκοντάψαμε» και δε μπορέσαμε το κάτι παραπάνω. Η μπάλα είναι στρογγυλή. Φέτος ευελπιστούμε ότι θα πάμε καλύτερα.
Δεν πιστεύω ότι ο Πιερικός ήταν στο στόχαστρο της διαιτησίας. Υπάρχουν συμφέροντα στο ποδόσφαιρο, όπως και στις επιχειρήσεις. Μέσα στα παιχνίδια υπάρχουν κόντρες, καλές και κακές διαιτησίες. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έφυγε σα φίλος, έτσι τον αισθάνομαι και πιστεύω ότι έτσι με νιώθει κι αυτός. Δε μας έδωσαν άδεια λόγω έλλειψης διπλώματος επιπέδου UEFA PRO από τον κ. Παπαδόπουλο.
Έπρεπε να καταθέσουμε φάκελο με νέο προπονητή και σε αυτή την προσπάθεια συνεννοηθήκαμε μαζί του και λύσαμε τη συνεργασία μας. Βρήκαμε έπειτα τον κ. Χατζάρα και με αυτόν θα πορευτούμε φέτος. Φέτος θα βαδίσουμε διαφορετικά. Κλείσαμε 5 χρόνια στην ομάδα και αποφασίσαμε αλλαγή πλάνου. Θα προσπαθήσουμε να πορευτούμε με δικά μας παιδιά από την ομάδα νέων αλλά και τις άλλες ομάδες του νομού. Θα διατηρήσουμε έναν κορμο βασικών παικτών, κρατήσαμε 3-4από πέρυσι, ενώ αποδεσμεύτηκαν πολλοί. Πίσω από κάθε έμπειρο παίκτη θα βρίσκεται ένας νεαρός.

Οπωσδήποτε θα πάρουν ευκαιρίες οι νέοι και πιστεύω μέσα από αυτή τη διαδικασία να καταξιωθεί και το πιερικό ποδόσφαιρο.
Έχουμε παράπονο από τη φετινή παρουσία του κόσμου ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στην προσπάθειά μας που ήταν μεγάλη, με μεγάλο μπάτζετ. Αν γυρίζαμε το χρόνο πίσω, πάλι με τον Κατσαβάκη θα ξεκινούσαμε, αλλά στην πορεία δεν πήγε κάτι καλά. Φτάσαμε στα πλέι-οφ και ο κόσμος δεν ήλθε στο γήπεδο. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε κόστος. Θα πάμε πολύ καλά και στο κάτω-κάτω, αν κάτι πάει στραβά, ο Δεκέμβρης είναι κοντά για να το διορθώσουμε. Θα χτυπήσουμε το πρωτάθλημα με τα δικά μας παιδιά. Απουσίαζα όταν έγινε η πρώτη επαφή με παλιούς παίκτες της ομάδας. Δε θέλω να πω ονόματα αλλά μου δόθηκε η εντύπωση ότι δε θέλουν να παίξουν στην Κατερίνη, καθώς ζητούσαν τα διπλάσια από τους άλλους νεοαποκτηθέντες. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθούν αυτά τα χρήματα.
Μπορεί κάποιος να τους τα τάξει αλλά δε θα τα πάρουν. Ας βρεθεί κάποιος παίκτης να πει ότι από μας έχασε χρήματα. Ακόμη και όσοι έχουν τη μικρότερη προσφορά στην ομάδα, παίρνουν τουλάχιστο το 80% των οφειλομένων. Θα ήθελα να πω και για κάποια παιδιά που χάρισαν το 30% των χρημάτων τους χωρίς καν να τους το προτείνω. Τέτοιοι ήταν ο Φρέντερικς και ο Γκουγκουλιάς, ο οποίος μάλιστα θα παραμείνει με τα μισά λεφτά από πέρυσι. Δε γίνεται ένας ξένος να σου χαρίζει λεφτά και να φεύγει σα φίλος.
Με απογοήτευσαν οι Κατερινιώτες. Έχουμε όμως τα πιτσιρίκια από τη Νέων, 18, 19, 20 ετών. Θα τα καταφέρουμε με τον κόσμο δίπλα μας. Μακάρι να βοηθήσει και ο κόσμος του Πιερικού να φέρουμε την ομάδα εκεί που βρισκόταν. Δεν υπάρχει «λαμογιά» στο θέμα Πιερικός. Ακούγονται «βλακείες» δεξιά και αριστερά. Ήλθε η εφορία και το ΣΔΟΕ και μας έλεγξαν, βρίσκοντας μας το καλύτερο σωματείο στη Β’ Εθνική και το 3ο καλύτερο σε Α’ και Β’. Δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό στον Πιερικό, ούτε στοιχηματίζουμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας στηρίξει ο κόσμος και όλα θα πάνε καλά».