dimouΠαίκτης του Πιερικού είναι ο Παύλος Δήμου για τον επόμενο χρόνο. Σε δηλώσεις του ο νέος ποδοσφαιριστής της μελανόλευκης ομάδας, είπε ότι σημαντικό ρόλο στην επιλογή του έπαιξε η παρουσία του Γιώργου Χατζάρα στον πάγκο της Κατερινιώτικης ομάδας, και ότι αισθάνεται καλά που βρίσκεται σε έναν σύλλογο που είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία. Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα είπε τα εξής:
-Οι πρώτες εντυπώσεις που έχω αποκομίσει είναι πολύ θετικές, καθώς πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο σωματείο, το οποίο είναι παράλληλα «καταδικασμένο» για να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Από την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον τεχνικό κ. Γιώργο Χατζάρα όσο και τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταπεξέλθω σε όσα μου ζητήσουν.
Ο λόγος που προτίμησε να φορέσει τη φανέλα του Πιερικού:  αν μπορούσα να αναφερθώ σε ένα σημείο αυτό θα ήταν σίγουρα η οργάνωση, αφού διαθέτουν πολύ καλές εγκαταστάσεις και όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να έχει μια ομάδα για να κάνει βήματα προόδου. Από κει και πέρα, όμως, υπάρχει ο Γιώργος Χατζάρας που είναι ένας καταξιωμένος τεχνικός και αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο της προπονητικής, γεγονός το οποίο με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Για τους στόχους της νέας του ομάδας φέτος: από τη στιγμή που η ομάδα έδωσε το παρών στα πλέι-οφ, τότε γίνεται αντιληπτό ότι ο πήχης ανεβαίνει την επόμενη χρονιά και άπαντες επιζητούν κάτι περισσότερο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, έτσι ώστε ο Πιερικός να πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια». Ευτύχησα να είμαι μέλος του Λεβαδειακού και του Διαγόρα όταν πέτυχαν την άνοδο και μακάρι να φέρω στο σύλλογο της Κατερίνης λίγη από την τύχη που είχα τις προηγούμενες περιόδους.
Για τους προσωπικούς του στόχους με τον Πιερικό: πάνω απ’ όλα, εύχομαι εγώ και οι συμπαίκτες μου να είμαστε υγιείς, αφού αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κατά τ’ άλλα, βρίσκομαι κοντά στη γενέτειρα μου που είναι η Θεσσαλονίκη και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ μια ομάδα από τη γύρω περιοχή να πετύχει τους στόχους της.
Για τη νέα χρονιά στη Β΄ εθνική γενικότερα δήλωσε: η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό όλα τα σωματεία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κινούνται με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς. Θεωρώ ότι θα έχουμε περισσότερες εκπλήξεις στο νέο πρωτάθλημα απ’ ότι στο προηγούμενο κι αυτό γιατί οι ομάδες σε γενικές γραμμές θα είναι ισοδύναμες. Αν συνυπολογίσουμε τα πλέι-οφ και πλέι-άουτ, τότε γίνεται αντιληπτό ότι θα έχουμε μια πολύ «δυνατή» σεζόν.
Για το παγκόσμιο της Ν. Αφρικής είπε: η ομάδα που υποστήριζα (Βραζιλία) αποκλείστηκε κι αυτό αποτελεί μια ακόμα έκπληξη στις πολλές που έχουν γίνει στο φετινό μουντιάλ. Όσο για τον τελικό, θεωρώ ότι η Ισπανία θα είναι η μια από τις δυο ομάδες που θα βρεθεί εκεί, αφού παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα έχει ανεβάσει στροφές στη συνέχεια και ελπίζω να το κατακτήσει κιόλας.
Ο Παύλος Δήμου είναι κεντρικός αμυντικός και θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Πιερικού τη νέα περίοδο, αφού η μετακίνηση του από τον Διαγόρα ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο έμπειρος στόπερ αποτελούσε μέλος της ροδίτικης ομάδας τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ ομάδα-σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Λεβαδειακός (2001-06). Παράλληλα, έχει παίξει σε Λαμία και Πανσερραϊκό.