xatzarasΜε 7 έμπειρους Γουμάγιας, Καρακούτσης, Τασίδης, Γιαζιτζόγλου, Πλάτανος, Κοντέων, Γκουγκουλιάς και 11 νεαρούς, Τόσκας, Τσιτλακίδης, Κόϊτς, Κωτσιόπουλος, Τσιντώτας, Νίκου, Μίγκος, Κραγιόπουλος, ο νεοαποκτηθείς Παυλίδης ο Κώστας Λαζαρίδης και ο Δημητρίου που γύρισε στον Πιερικό με την εμπειρία των συμμετοχών στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο και διέπρεψε, έγινε η πρώτη συγκέντρωση του νέου Πιερικού.
Εκτός των παραπάνω, ήταν παρόντες και οι νεοαποκτηθέντες Πουρτουλίδης, Σαμαράς, Δήμου, Χατζής και Γουσούλης. Το νέο αίμα κάνει αισθητή την παρουσία του στην Κατερινιώτικη ομάδα και αυτό σίγουρα σκορπάει ικανοποίηση στον κόσμο της περιοχής, μιας και σίγουρα θα δοθεί η ευκαιρία στο βάθος του χρόνου, να χτισθεί ένα σύνολο το οποίο θα αποτελέσει τον κορμό του μελλοντικού ισχυρού Πιερικού.
Το πήγαινε-έλα των 10 και πλέον ποδοσφαιριστών κάθε μεταγραφικής περιόδου δεν είναι ότι καλύτερο για μια ομάδα και σίγουρα μπορεί να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, ώστε να ξεκινήσει ο Πιερικός σύλλογος να αποφεύγει αυτές τις διαδικασίες ανα 6μηνο. Κάτι που εκτός από πολυέξοδο, είναι και ψυχοφθόρο. Ο Γιώργος Χατζάρας δήλωσε επανελλειμένα ότι θα δουλέψει να φτιάξει μια ομάδα η οποία στο πέρασμα του χρόνου θα στηρίζεται σε παιδιά της περιοχής.
Η γενικότερη οικονομική κρίση βοηθάει στο σκεπτικό του, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να ρίξει το υπέρογκο μπάτζετ της ΠΑΕ και να φτάσει σε ανάλογο με την προηγούμενη χρονιά στόχο, ξοδεύοντας όμως λιγότερα χρήματα. Κάτι που εκτός από λογικό, είναι και εφικτό. Αρκεί να υπάρξει ο σωστός σχεδιασμός, η οργάνωση και η συγκεκριμένη δουλειά από όλους, σε όλους τους τομείς.