Scroll to top

Τυπολάτρης της 29ης Σεπτεμβρίου 2015


- 28 Σεπτεμβρίου 2015

 • Το καλοκαίρι τελείωσε και άφησε στο πρόσωπό μας τα σημάδια του. Τι λοιπόν καλύτερο, για να προετοιμαστούμε για το χειμώνα που έρχεται, από έναν καθαρισμό. Και όταν μιλάμε για καθαρισμό, δεν αναφερόμαστε στην κλασική, παραδοσιακή μέθοδο, αλλά σε καθαρισμό προσώπου με υπέρηχο. Το Κέντρο Αισθητικής «Ευεξία» πρωτοπορεί και πάλι και φέρνει στην Κατερίνη (Aγ. Λαύρας 10) τη νέα μέθοδο του καθαρισμού με υπέρηχο, οξυνογοθεραπεία και υδροθεραπεία. Η διαδικασία διαρκεί δύο ώρες και απαλλάσσει το δέρμα μας από τους ρύπους που έχουν συσσωρευθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, την επαφή με τη θάλασσα, την άμμο, το σμίγμα κ.α. Με κάθε καθαρισμό προσώπου η «Ευεξία» προσφέρει ως δώρο μια θεραπεία ανόρθωσης-σύσφιξης προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά σήμερα κιόλας!

   

   

  Ξεκίνησε η κούρσα της διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία. Ήδη μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές οι «μνηστήρες» της προεδρίας ήταν δύο. Πρώτος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε δώσει δείγμα των προθέσεών του εδώ και καιρό. Ακολούθησε η ανακοίνωση του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος επίσης προτίμησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε γνωστή την υποψηφιότητά του μέσω facebook. Και κάτι μας λέει πως μέχρι την Παρασκευή, οπότε και λήγει η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων, το παζλ θα συμπληρωθεί τουλάχιστον με ένα ακόμη πρόσωπο, που ενδέχεται να είναι αυτό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Επειδή πάντως όλοι μιλούν για ανανέωση του κόμματος, να σας θυμίσουμε πως δεν εξαρτώνται όλα από το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής, αλλά από τη διαμόρφωση μιας νέας πολιτικής, που θα γίνει και πάλι θελκτική στον κόσμο, ο οποίος όπως φάνηκε στις εκλογές, δεν πείστηκε από τη ΝΔ.

   

   

   

  Στις 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ευρωπαίοι εκπαιδευτικοί επισκέφθηκαν το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Δίου – Ολύμπου κύριο Καλαϊτζή Αθανάσιο. Εκεί ξεναγήθηκαν στους χώρους και στα εκθέματα του Ναυτικού Μουσείου από τον Πρόεδρο κύριο Τριανταφύλλου Ιωάννη.

   

   

  ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

  Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Διαγόρα Σεβαστής εκφράζουν τα πιο θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θεόδωρου Παπαδόπουλου για την μεγάλη απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος υπήρξε εξαίρετο μέλος της πιερικής κοινωνίας με έμπρακτη προσφορά στον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του και ας χαρίζει στους οικείους του την εξ ύψους παρηγορία.
  Για το Δ.Σ
  Ο Πρόεδρος Γαβριήλ Κωνσταντινίδης

   

   

  ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
  RESCUE TEAM OF PIERIA
  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
  ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ERC
  Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ξεκινά τον Οκτώβριο Νέο Τμήμα μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών.
  Στο τέλος θα δοθεί Πιστοποίηση του ERC (CPR-AED)
  Το τμήμα θα είναι κλειστό
  (20-24 άτομα)
  Κόστος Πιστοποίησης: 35€
  Συμπεριλαμβάνεται και το βιβλίο του κ.Νίκου Γκούρτσα «Πρώτες Βοήθειες
  – Μύθοι και Πραγματικότητα»
  ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Στα γραφεία της ομάδας στο Παλιό Νοσοκομείο Κατερίνης
  Δευτέρα 5 και 12 Οκτωβρίου
  18.00-21.00
  Τετάρτη 7 και 14 Οκτωβρίου 1
  8.00-21.00
  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η εγγραφή κατοχυρώνεται με την καταβολή του κόστους της πιστοποίησης. ΜΑΘΗΜΑΤΑ:
  Δευτέρα 19 Οκτωβρίου
  19.00-22.00
  Δευτέρα 26 Οκτωβρίου
  20.00-22.00
  Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 20.00-22.00
  Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 20.00-22.00
  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Κυριακή 15 Νοεμβρίου 16.00-20.00
  ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  Τηλ.: 69385685806938568580
  e-mail: [email protected]
  facebook: Διασωστική Ομάδα Πιερίας

 • Δείτε επίσης...

 • error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο!