Η ανακοίνωση των δημιουργών

Το «1899» δεν πήρε το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν στο Netflix.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο συνδημιουργός της σειράς, Baran bo Odar, μέσω μιας δήλωσης που κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να σας πούμε ότι το «1899» δεν θα ανανεωθεί», έγραψε ο Odar.

«Θα θέλαμε να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μία δεύτερη και τρίτη σεζόν όπως κάναμε με το «Dark». Αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδιάζεις. Έτσι είναι η ζωή» έγραψε στη δήλωση που συνυπέγραψε και ο έτερος συνδημιουργός Jantje Freise.

«Ξέρουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές εκεί έξω. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτής της υπέροχης περιπέτειας», συνεχίζει η δήλωση. «Σας αγαπάμε. Μην το ξεχνάτε ποτέ» καταλήγει.

Το «1899», το οποίο ακολούθησε μια ομάδα μεταναστών σε ένα πλοίο που αντιμετώπιζε μια σειρά από μυστηριώδη γεγονότα, έκανε το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα στις 17 Νοεμβρίου 2022.

Την πρώτη εβδομάδα προβολής της, η διεθνής παραγωγή βρέθηκε στο No 2 του top 10, πίσω από την 5η σεζόν του «The Crown», που βρέθηκε στην κορυφή. Μέσα σε τέσσερις ημέρες, η σειρά συγκέντρωσε περίπου 79,27 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης.

Η σειρά λειτούργησε ως συνέχεια της προηγούμενης σειράς των δημιουργών «Dark», ένα ορόσημο για το διεθνές ξεκίνημα του Netflix που έκανε το ντεμπούτο του το 2017.

 

 

https://youtu.be/p7OUQ9U2qIw?t=2

Με πληροφορίες του Variety

Πηγή:lifo.gr