__Συναρπαστικό παιχνίδι ήταν το Οδυσσέας Αναγέννησης-ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 2-1. Σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση  του αποτελέσματος του αγώνα, έπαιξε η εχθρική για τους Κατερινιώτες διαιτησία του Βουρνέλη που τα σφυρίγματά του ευνόησαν τους γηπεδούχους και αδίκησαν την ομάδα του Γιώτη Σταματόπουλου. Οι Πόντιοι  προηγήθηκαν με τον Παπαστεργίου νωρίς, μόλις στο 6΄της αναμέτρησης. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ, είδε από μακριά τον τερματοφύλακα των Σερραίων Σαμουϊλίδη έξω από τα δοκάρια του και με δυνατό μακρινό σουτ, με τη βοήθεια του δοκαριού, τον αιφνιδίασε ανοίγοντας το σκορ.  Οκτώ λεπτά αργότερα ο Παϊζάνος έφερε το ματς στα ίσα. Ήταν το 14΄που ο παίχτης της ομάδας της Αναγέννησης, πήρε την απόκρουση από τον Λαζαρίδη και έκανε το 1-1. Στο 40΄καθαρή ανατροπή του Σαββίδη μέσα στην περιοχή του Οδυσσέα με τον διαιτητή Βουρνέλη να κλείνει τα μάτια του και να ζητάει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 63΄οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν σε φάουλ του Κοσμά, ο Λαζαρίδης δέχθηκε σπρώξιμο-φάουλ που δε δόθηκε μέσα στην περιοχή του, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του. Τόσο στο 90΄όσο και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Σαμουϊλίδης είπε όχι στις δυο προσπάθειες του Βελώνη να παραβιάσει την εστία του.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λεζάης (Μακεδονίας), Μανάκης (Θράκης)
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Παϊζάνος, Καρυπίδης, Κεφαλάς, Κουκούτσης, Κυριακίδης, Τριανταφυλλάκος, Κοσμάς (87 Χατζημιχαήλ), Ζαγοριανός (23 Βενέτης, 73 Χουρουζίδης).
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Λαζαρίδης, Βεϊδαμενίδης, Νάιντος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Τρορης, Παπαστεργίου, Ελευθεριάδης (85 Λιόλιος), Βελώνης, Κομβολίδης (65 Μουρατίδης), Σαββίδης (70 Παπαδόπουλος).