Την Τετάρτη 24/4/2023 η θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης παρουσίασε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου τη θεατρική παράσταση «Το αταίριαστο ζευγάρι» του Neil Simon σε σκηνοθεσία Βαλεντίνου Πελάγου.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος «Παίζουμε θέατρο, μαθαίνουμε βιωματικά» και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, απέδωσαν μοναδικά τους ρόλους τους και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Γι’ αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της παράστασης και ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη της παράστασης Βαλεντίνο Πελάγο, που με πολύ ζήλο και υπομονή δούλεψε με τα παιδιά μας, τα ενέπνευσε και τα καθοδήγησε πάνω στη θεατρική σκηνή βοηθώντας τα να εκφραστούν ελεύθερα και ταυτόχρονα θεατρικά.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους μαθητές μας για την άριστη παρουσία τους και τους ευχαριστούμε που διέθεσαν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους στην υλοποίηση της παράστασης.

Στην παράσταση συμμετείχαν οι μαθητές: Αλιάι Αλεξάνδρα, Βασιλειάδης Αλέξανδρος, Γκαζντιούκ Μαριάνα, Γουρουτίδου Τατιάνα, Ζαπουνίδης Χαράλαμπος, Νικοπολίδου Ταμάρα, Τούρτα Χριστίνα, Τσακιρίδης Πάρης. Την αφίσα φιλοτέχνησε η μαθήτρια Τορτοπίδου Μαρία.

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που μας στήριξε υλικά και ηθικά και τους χορηγούς της παράστασης: Ιχθυοπωλείο-Ψητοπωλείο «Αιγαίον», Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική «ΑΡΤΟΚΟSΜΟΣ», Προϊόντα Ελιάς «eLeonas», Γυμναστήριο «ΙΣΟΡΡΟΠΟΝ», Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Π.Ο.Ι.Κ.Ξ.Γ.-PALSO», Σχολικά είδη «PerdiKis-shop», Ενδύματα «PRINTZIOS PANAGIOTIS», Φαρμακείο «Τσιώλης Ι. Λάμπρος», Αρτοποιείο «Χατζόπουλος».

 

Η Διευθύντρια
Σοφία Σκούμπα -Πατσαρίκα

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες

Γκούμα Στυλιανή
Λιακοπούλου Ευτυχία
Σαμακοβλή Θεόκλη

 

(Δελτίο τύπου)