Ένας αστυνομικός στο Μοναστηράκι πήρε το μικρόφωνο από μουσικό του δρόμου και τραγούδησε με τη συνοδεία κιθάρας. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ο ένστολος φαίνεται να στέκεται δίπλα στον μουσικό έξω από τον σταθμό του Μετρό.

Πιάνοντας το μικρόφωνο, αρχίζει να τραγουδά το «Stand by me». Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη και ο αστυνομικός φαίνεται πως «κέρδισε» τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του, αφού ολοκληρώνοντας το τραγούδι χειροκροτήθηκε από περαστικούς.

 

https://www.facebook.com/kamm1tv/videos/2458208320931172/?t=0

 

Πρόκειται για έναν 30χρονο αστυνομικό που λέγεται Μάριος Δαρβίρας.

 

 

https://www.instagram.com/p/BmAr8fiA2on/?utm_source=ig_embed

 

Πήγε στο Voice αλλά κανείς δε γύρισε

Πολλά απ’ τα σχόλια κάτω απ’ το προχτεσινό βίντεο στο Μοναστηράκι έλεγαν ότι ο αστυνομικός έπρεπε να πάει σε τάλεντ σόου. Κι όμως είχε συμβεί.

Ο Μάριος Δαρβίρας εμφανίστηκε στο δεύτερο μόλις blind audition του φετινού The Voice τον περασμένο Σεπτέμβρη. Ο αστυνομικός που συστήθηκε απλώς με το όνομά του και τον τόπο όπου μένει στην Καλλιθέα, ερμήνευσε το τραγούδι «Λόγια φιλικά». Ωστόσο, οι coaches δεν πείστηκαν και κανείς τους δεν πάτησε το κουμπί ώστε να γυρίσει την καρέκλα του.

 

 

 

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του iefimerida, όχι μόνο δεν υπάρχει καμιά δυσαρέσκεια στους κόλπους της Αστυνομίας, για την ενέργεια του αστυνομικού ή για την έκταση που πήρε το θέμα μέσα από τα social media, αλλά τουναντίον υπάρχει θετική ανταπόκριση καθώς ενισχύει την ανθρώπινη εικόνα της ΕΛΑΣ.

 

Πηγή: mikropragmata.lifo.gr