Μετά την πολύ πετυχημένη εκδήλωση των 51 DJs της 21ης Μαρτίου 2020 που έγινε viral και που όλοι μαζί διασκεδάσαμε και κάναμε πάρτι στα μπαλκόνια μας, καθημερινά πολύ συμπολίτες μας ζητάνε να βγούμε και πάλι να παίξουμε μουσική ώστε να τονώσουμε την διάθεση όλων αυτών που μένουν μαζί μας στο σπίτι!

Σαφώς και θα ήταν πολύ όμορφο να γίνει κάτι τέτοιο ξανά και να συμμετέχουμε όλοι μαζί και ο καθένας με τον δικό του τρόπο όπως έγινε στις 21 Μαρτίου με ασφάλεια.

Στην παρούσα φάση που ο καιρός προδιαθέτει όλους να βγούνε έξω και σύμφωνα με τις εξελίξεις είναι πολύ βασικό για εμάς να διατηρήσουμε τα μέτρα ασφαλείας του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη καθώς βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και να μην δυσκολέψουμε το δύσκολο έργο όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή (Γιατρούς, Νοσηλευτές, Σώματα Ασφαλείας κ.α.) και τον Δήμο Κατερίνης.

Γι’ αυτό και αποφασίσαμε από κοινού να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο όταν η κατάσταση αλλάξει να γιορτάσουμε όλοι μαζί όχι από τα μπαλκόνια μας αλλά από το κέντρο της Κατερίνης.

Καλό Πάσχα – Μένουμε σπίτι!