Κριός

Άλλα λέει ο νους σας και άλλα η καρδιά σας με την Σελήνη στον Καρκίνο συνδυαστικά με την Αφροδίτη ανάδρομη και εκεί βρίσκεται η πρόκληση για εσάς σήμερα. Να συνδυάσετε αυτές τις δύο δυναμικές με τέτοιον τρόπο ώστε να τις ικανοποιήσετε και τις δύο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε ικανοποίηση σήμερα. . .

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί όμορφες τρυφερές σκέψεις ενώ η Αφροδίτη ανάδρομη αναμοχλεύει αξίες και πεποιθήσεις. Σήμερα είναι ιδανική ημέρα να αναθεωρήσετε δυναμικές οι οποίες δεν σας είναι πια χρήσιμες, εστιάζοντας σε ότι μπορεί να σας ικανοποιήσει στο σήμερα αλλά και στο μέλλον. . .

 

Δίδυμοι

Η ασφάλεια και οι αξίες είναι ένα θέμα σήμερα για εσάς και ενδέχεται εξωτερικοί παράγοντες να φέρουν προκλήσεις. Η ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας την ίδια στιγμή που θέλετε να κρατήσετε τις αποστάσεις κυρίως λόγω της ελευθερίας σας, θα είναι έντονη. . .

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας γεμίζει δύναμη και σθένος να μπορέσετε να προχωρήσετε σχέδια και ιδέες που έχετε άμεσο προσωπικό όφελος. Την ίδια στιγμή η Αφροδίτη ανάδρομη σας ζητά να αναθεωρήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με σχέσεις και συνεργασίες ώστε να μπορέσετε με τις δικές σας ικανότητες κυρίως, να κάνετε τα βήματα προς την επιτυχία. . .

 

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμοχλεύει τις καταστάσεις που βιώνετε σήμερα κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Συνδυαστικά με την Αφροδίτη ανάδρομη στον τομέα σχέσεις και κοινωνικότητα είναι σημαντικό να γίνουν αναθεωρήσεις όχι μόνο με βάσει τον εξωτερικό στόχο αλλά κυρίως βάσει της προσωπικής ικανοποίησης και ασφάλειας που έχετε ανάγκη να έχετε στην ζωή σας. . .

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σας σπρώχνει να αγκαλιάσετε φίλους και ανθρώπους που συνεργάζεστε και εκτιμάτε την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη ανάδρομη αναμοχλεύει εργασιακά θέματα. Είναι δύσκολη ημέρα αν αποφασίσετε να κινηθείτε προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να τα συνδυάσετε όσο πιο παραγωγικά γίνεται. . .

 

Ζυγός

Το μυαλό σας ταξιδεύει σε μέρη όπου η δυνατή αγκαλιά και το αίσθημα ασφάλειας είναι εύκολο να υπάρξουν με την Σελήνη στον Καρκίνο. Ωστόσο η Αφροδίτη ανάδρομη ζητά να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να φέρετε εσείς αυτές τις αξίες στην ζωή σας με όποιο κόστος και με όποιον τρόπο. Είναι σημαντικό να νιώσετε ήσυχη/ος και σε ισορροπία. . .

 

Σκορπιός

Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής με την Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να είναι έντονη αλλά το ίδιο δυνατή είναι και η ανάγκη να μπουν με κάποιον τρόπο τα πράγματα σε τάξη, με την ανάδρομη Αφροδίτη, ώστε να δημιουργήσετε εσωτερική ψυχική ηρεμία. Σήμερα είστε καλύτερα προσαρμοσμένη/ος προς αυτή την κατεύθυνση. . .

 

Τοξότης

Η ψυχική κούραση γίνεται αισθητή σήμερα αλλά η Αφροδίτη ανάδρομη απέναντι από το ζώδιο σας δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε όσο και αν προσπαθείτε να το πετύχετε. Είναι σημαντικό να προχωρήσετε σχέδια και ιδέες με όποιο κόστος. . .

 

Αιγόκερως

Η ανάδρομη Αφροδίτη σας κάνει να αντιστέκεστε σε ότι δεν έχει πρακτική εφαρμογή και άμεση αποτελεσματικότητα αλλά η Σελήνη στον Καρκίνο έχει άλλα σχέδια για εσάς και με κάποιον τρόπο πρέπει να τα συνδυάσετε. Η ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να έχετε ανθρώπους δίπλα σας που σας καταλαβαίνουν και μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς, θα είναι μια πρόκληση σήμερα. . .

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο συνδυαστικά με την ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει το καθημερινό σας πρόγραμμα σήμερα προσθέτοντας είτε μια νοσταλγική νότα είτε εξωτερικεύοντας έντονα την ανάγκη να αγαπηθείτε και να ονειρευτείτε. Είναι σημαντικό να μπορέσετε να δεχθείτε αυτή την δυναμική ως μια ανάγκη σημαντική αυτή την στιγμή στην ζωή σας. . .

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στο Καρκίνο είναι μια καλή θέση για εσάς και σας δίνει την δυνατότητα να χαρείτε μέσα από δημιουργικές ασχολίες. Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν έχει κάτι να σας δώσει σε προσωπικό επίπεδο εκτός την δυνατότητα να βάλετε πράγματα και καταστάσεις σε τάξη και πλαίσιο αλλά αυτό χρειάζεται και την δική σας συναίνεση και κυρίως όρεξη για να γίνει. . .

 

 

Πηγή: astroguide.gr