Κριός

Η Σελήνη στον Σκορπιό και η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ήλιο, ζητά να είστε συνειδητή στο πρόγραμμα σας σήμερα. Είναι η κατάλληλη ημέρα να τακτοποιήσετε ζητήματα που είναι ανοιχτά και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη, λίγο πριν την αυριανή έκλειψη. . .

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η σχέση του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να δημιουργεί αναστάτωση αλλά δίνει επίσης την ευκαιρία να εξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Λίγο πριν την αυριανή έκλειψη μπορείτε να οριοθετήσετε οτιδήποτε αυτή την στιγμή δημιουργεί χάος δίπλα σας. . .

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό σήμερα με την Σελήνη στον Σκορπιό και την σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο να κατανοήσετε τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε κυρίως σε ότι σχετίζεται με την καθημερινή εργασία. Η αυριανή έκλειψη θα επηρεάσει ιδιαίτερα το ζώδιο σας και θα πρέπει να είστε έτοιμη/ος να δείτε τι πρέπει να κάνετε όσο αφορά σχέσεις, συνεργασίες και τους τρόπους προβολής σας. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας και η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο σας βάζει στην διαδικασία να αναλογιστείτε πολλά τα οποία χρειάζονται τακτοποίηση ώστε να προχωρήσετε μπροστά. Μπορεί να πρέπει να κάνετε το επόμενο βήμα αλλά η αυριανή έκλειψη σας παροτρύνει να το κάνετε μόνο αν είστε σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα. Διαφορετικά χρειάζεται να περιμένετε λίγο ακόμη. . .

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει ζητήματα σπιτιού και της ιδιωτικής σας ζωής. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής είναι πολύ έντονη και η σχέση του Ήλιου με την Αφροδίτη ανάδρομη, σήμερα σας δείχνει τους τρόπους να το πετύχετε. Δώστε χρόνο και κυρίως σημασία σε ότι αρχίζει να κινητοποιεί η αυριανή έκλειψη. . .

Παρθένος

Η Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει επικοινωνιακά θέματα και η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πως σήμερα δεν σας καταλαβαίνουν όπως θα θέλατε. Διανύουμε περίοδο με προκλήσεις, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι υπομονή και να προχωράτε με τον ρυθμό, χωρίς αντίσταση. . .

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό και η σχέση του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη εστιάζει την ενέργεια τους σε οικονομικά θέματα και ζητήματα αξιών όσο αφορά το ζώδιο σας. Είναι σημαντικό σήμερα να απαντήσετε σε προκλήσεις, ώστε να δείτε που βρίσκεστε στο σήμερα και τι αλλαγές χρειάζεται να γίνουν σε αυτούς τους τομείς, άμεσα. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και η σχέση του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη σας ωθεί να κάνετε βήματα προς την ανεξαρτητοποίησή σας, όπου αυτή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ωστόσο η κόπωση είναι αισθητή και χρειάζεται να κάνετε τα βήματα ανάλογα τις δυνάμεις σας, σωματικές ή ψυχικές. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει την δυναμική της σε πολύ ευαίσθητες χορδές με κέντρο το ζώδιο σας σήμερα και η σχέση του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη δεν είναι βοηθητική αν βιαστείτε στο πρόγραμμα σας ή θέλετε να παρθούν γρήγορες αποφάσεις. Σύνεση και βήμα βήμα σήμερα. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Σκορπιό και η σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο κινητοποιεί εργασιακά και κοινωνικά θέματα σήμερα με κέντρο το ζώδιο σας. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε την ροή, να κάνετε συζητήσεις αν σας ζητηθεί, ωστόσο αν χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καλό θα ήταν να πάρετε τον χρόνο σας πριν το κάνετε. . .

Υδροχόος

Έντονη αμφιθυμία έχει η σημερινή ημέρα με την Σελήνη στον Σκορπιό και η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο να επηρεάζουν κομβικά σημεία με κέντρο το ζώδιο σας. Καλό θα ήταν με σύνεση και προσοχή να αποφύγετε οτιδήποτε η διαίσθηση σας, σας λέει να το κάνετε. . .

Ιχθύες

Βοηθητική η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό για το ζώδιο σας ωστόσο η ανάδρομη Αφροδίτη σύνοδος Ήλιος και λίγο πριν την αυριανή έκλειψη θα λέγαμε πως δεν είναι το σωστό timing για αποφάσεις και δραστικές αλλαγές. Προσοχή και με σύνεση τα βήματα σας. . .

 

Πηγή:astroguide.gr