Φοράτε επιτέλους τα αγαπημένα σας σανδάλια και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Αργά αλλά σταθερά θα αποκτήσετε ηλιοκαμένο δέρμα και θα απλώνετε ενυδατική κρέμα με shimmer που θα σας χαρίσει απίθανη λάμψη.

Φυσικά θα πρέπει να αποκτήσετε το πιο εντυπωσιακό πεντικιούρ. Αφήσατε τα νύχια στα πόδια στην ησυχία τους κατά τη διάρκεια τόσο του Χειμώνα όσο και της καραντίνας. Τα περιποιηθήκατε όμως σωστά και τώρα μπορείτε επιτέλους να απλώσετε το πιο έντονο, χαρούμενο, καλοκαιρινό χρώμα.

Δεν θα μείνετε όμως σ’ αυτό μόνο. Θα ζητήσετε από τη nail artist να δημιουργήσει το αγαπημένο σας σχέδιο. Ναι, μπορεί, εκτός από το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας να είναι εντυπωσιακό.

Floral, γεωμετρικό ή και με glitter. Θα αναδείξει το μαύρισμα σας με τον ωραιότερο τρόπο και το σίγουρο είναι πως όλα τα βλέμματα θα στραφούν στα πόδια σας.

Εμείς βρήκαμε για εσάς τα ωραιότερα nail art. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο και να το δείξετε στη μανικιουρίστ σας στο επόμενο ραντεβού.

 

http://www.instagram.com/p/CBGlTB3hncm/?utm_source=ig_embed

http://www.instagram.com/p/CApX_EhBYzl/?utm_source=ig_embed

http://instagram.com/p/CAkeerNBmuM/?utm_source=ig_embed

http://www.instagram.com/p/CAGJNV8hjni/?utm_source=ig_embed

http://www.instagram.com/p/B2YhuRoIFok/?utm_source=ig_embed

http://www.instagram.com/p/CBJPyA3AMwH/?utm_source=ig_embed

http://www.instagram.com/p/B6Yt2Woh2XG/?utm_source=ig_embed

http://www.instagram.com/p/B1LhgnmCUmB/?utm_source=ig_embed

http://www.instagram.com/p/Bz2zDZWAFaE/?utm_source=ig_embed

http://www.instagram.com/p/ByyOOOLHzW9/?utm_source=ig_embed

 

 

Πηγή: faysbook.gr