Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η θετική της όψη με τον Ερμή σήμερα σας φέρνουν νέες ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Κυρίως από το μεσημέρι και μετά εστιάστε σε ότι είναι πολύ σημαντικό για εσάς και βάλτε τα δεδομένα στο τραπέζι. . .

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό κινητοποιεί ευαίσθητες σας χορδές αλλά η θετική της όψη με τον Ερμή, κυρίως μετά το μεσημέρι διευκολύνει την διεργασία που κάνετε. Ζητήματα πολύ προσωπικά, το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή έρχονται στην επιφάνεια για να βρεθεί η καλύτερη λύση πάντα με κέντρο τις επιθυμίες σας. . .

 

Δίδυμοι

Φίλοι, συνεργάτες, άνθρωποι που ανήκουν σε μεγάλες ομάδες αυτή την στιγμή μπορούν να στηρίξουν μια επιθυμία σας ή να σας δώσουν τις λύσεις που ψάχνετε. Είναι σημαντικό σήμερα να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες, να δεχθείτε προσκλήσεις ή να μπείτε εσείς στην διαδικασία να κανονίσετε συναντήσεις. . .

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σε συνδυασμό με την θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα δίνουν μεγάλη ώθηση για κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορούν να έχουν καλή έκβαση και είναι κατάλληλη ημέρα να προσανατολιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση. . .

 

Λέων

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας αναζωπυρώνει την φλόγα που έχετε στην καρδιά σας και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή κυρίως από το απόγευμα και μετά κατευθύνει αυτή την φλόγα προς δημιουργικές κατευθύνσεις. Αφεθείτε ελεύθερη/ος και είναι σίγουρο πως η ροή της ενέργειας είναι αρκετή ώστε να οδηγήσει με ασφάλεια τα βήματα σας. . .

 

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει ευαίσθητες σας χορδές και αυτό μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό κάποιες φορές, αν και ο μόνος στόχος είναι το δικό σας όφελος. Η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή διευκολύνει την διεργασία που κάνετε με νέες ιδέες και πιθανές λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. . .

 

Ζυγός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η θετική της όψη με τον Ερμή κινητοποιούν έντονα σήμερα επαγγελματικά θέματα και τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Εάν κάτι σας απασχολεί σε αυτούς τους τομείς, σήμερα δίνετε η ευκαιρία, μέσα από δικές σας ενέργειες, να βρεθούν λύσεις και να έρθετε πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε. . .

 

Σκορπιός

Εργασιακά θέματα ή βαθύτερες επιθυμίες με κάποιον τρόπο είναι κινητοποιημένα αυτό το διάστημα με τον Ήλιο στον Λέοντα. Σήμερα με την ευνοϊκή σχέση της Σελήνης με τον Ερμή σας δίνετε η ευκαιρία να μπορέσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, να συγκεντρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες και με επιτυχία να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. . .

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα σας ωθεί να διασκεδάσετε και να χαρείτε όμορφες στιγμές. Ένα ταξίδι είναι κινητοποιημένο έντονα και αν δεν το έχετε ακόμη πετύχει, βάλτε το στο πρόγραμμα να το κάνετε άμεσα. Είναι σημαντικό να βρεθείτε εκτός πόλης και από οτιδήποτε σας φορτίζει. . .

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους ανθρώπους και να φέρετε την χαρά στην καθημερινότητά σας. Είτε βρίσκεστε σε ένα ταξίδι είτε είστε ακόμη στην έδρα σας, η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα οδηγεί τα βήματα σας προς την προσωπική ευχαρίστηση και ικανοποίηση. . .

 

Υδροχόος

Η επικοινωνία σήμερα γίνεται ανάγκη και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή, δεν θα σας απογοητεύσει. Δώστε χρόνο και χώρο στους ανθρώπους που είναι κοντά σας ανεξάρτητα τους ρόλους τους και αφεθείτε στην ροή. . .

 

Ιχθύες

Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σας απασχολεί αυτή την στιγμή ωστόσο είναι πολύ καλή ημέρα να αφήσετε τα πράγματα να ακολουθήσουν την ροή χωρίς την δική σας παρέμβαση. Η ανάγκη να αισθανθείτε ασφάλεια είναι κινητοποιημένη σήμερα και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτή την διαδικασία. . .

 

 

 

 

Πηγή:astroguide.gr