Τα stories του γνωστού σεφ στο Instagram

 

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους και ο γνωστός σεφ μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες με τους 1,8 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram.

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο την κόρη του ζευγαριού, χθες Κυριακή, σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών και μετά την πρώτη ανακοίνωση με μια τρυφερή φωτογραφία, ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε στα stories στιγμιότυπα από το μονόκλινο δωμάτιο.

Μάλιστα σεφ φρόντισε να φέρει φαγητό από την αλυσίδα εστιατορίων του και στο πρώτο βίντεο η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ φαίνεται να γευματίζει ενώ το μωρό τους ξεκουράζεται στην αγκαλιά του διάσημου μπαμπα.

 

 

«Ο γιος λένε είναι της μαμάς και η κόρη του μπαμπά» έγραψε σε επόμενο story με το μωρό στην αγκαλιά της μαμά αυτή τη φορά.

Χθες το μεσημέρι, ο σεφ είχε κάνει την πρώτη ανάρτηση στο Instagram, με την οποία ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…», έγραψε μεταξύ άλλων ο πρώτος Έλληνας Master Chef.

 

 

Πηγή: lifo.gr