Μαζική δηλητηρίαση σε δεκατρείς τουλάχιστον ανθρώπους κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν χθες στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Όλοι είχαν καταναλώσει γουρουνοπούλα και μέσα σε λίγη ώρα άρχισαν να εμφανίζουν τα συμπτώματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 13 θύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας λόγω του κρέατος που αγόρασαν από την ίδια επιχείρηση κι έκτοτε νοσηλεύονται.

Από τα 13 άτομα, τα δύο είναι μικρά παιδιά ενώ όλοι ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας και είχαν καταναλώσει ποσότητα από το ίδιο κρέας.

Μάλιστα, έχουν κινηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες και αναμένεται να προβούν σε υγειονομικούς ελέγχους στο συγκεκριμένο κατάστημα εστίασης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το flynews.gr

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές και έτσι στο κατάστημα αναμένονται οι σχετικοί υγειονομικοί έλεγχοι για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί και ποιος φέρει την ευθύνη.

Οι αρχές κρούουν τον κώδωνα για αντίστοιχα περιστατικά μέσα στο καλοκαίρι καθώς τα τρόφιμα είναι πολύ πιο ευπαθή και συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή.

Πηγή: www.lifo.gr