Μια χρήσιμη εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε τον έλεγχο του taxis στα χέρια μας και συγκεκριμένα στο κινητό μας τηλέφωνο, ανέπτυξε πρόσφατα ο προγραμματιστής Μήνας Χαντζίδης από την Αλεξάνδρεια.

Το TAXIS SMART APP είναι μια έξυπνη εφαρμογή που σας προσφέρει άμεσα και εύκολα ενημέρωση των φορολογικών σας στοιχείων, των οφειλών, των ρυθμίσεων, των εκκαθαριστικών σας και όλων των άλλων στοιχείων που υπάρχει στο taxis. Επίσης πολύ εύκολα μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε αν έχετε κερδίσει στη λοταρία αποδείξεων που διενεργούνται κάθε μήνα.

Αναλυτικότερα με την εφαρμογή Taxis Smart App μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες συνήθεις επιλογές του συστήματος TAXIS, όπως:

– Στοιχεία Μητρώου Φυσικού προσώπου
– Στοιχεία επιχείρησης
– Στοιχεία οφειλών εντός και εκτός ρύθμισης
– Πληρωμές οφειλών
– Φορολογική ενημερότητα
– Δήλωση φορολογίας εισοδήματος
– Εκκαθαριστικό σημείωμα
– Έντυπο Δήλωσης (Ε1)
– Έντυπο μισθωμάτων (Ε2)
– Ακίνητη περιουσία
– Τρέχουσα περιουσιακή κατάσταση
– Εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου (ΕΝΦΙΑ)
– Τέλη κυκλοφορίας
– Κληρώσεις (για αγορές με κάρτα)
– Ηλεκτρονικό παράβολο
– ΕΦΚΑ
– Έντυπο επιχειρηματικής δραστηριότητας (Ε3)
– Περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ
– Αποκλίσεις συγκεντρωτικών καταστάσεων (ΜΥΦ)

Εκτός από την προβολή, μπορείτε επιπλέον να εκτυπώσετε τα έγγραφα (εφόσον η συσκευή σας υποστηρίζει αυτή την λειτουργία) και να αποστείλετε τα έγγραφα ηλεκτρονικά (μέσω email ή/και φορέων κοινωνικής δικτύωσης κ.α.)

Η εφαρμογή πρόσφατα ανέβηκε στο google play από όπου μπορεί να το κατεβάσει ο καθένας και ήδη μέσα σε λίγες μέρες έχουν γίνει πάνω από χίλια κατεβάσματα.

Το TAXIS SMART APP δεν είναι η πρώτη εφαρμογή του Μήνα Χαντζίδη. Εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορεί μια από τις καλύτερες και αρτιότερες εφαρμογές παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα με αρκετές πωλήσεις

Η περίπτωση του Μήνα Χαντζίδη αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι η Αλεξάνδρεια έχει πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό. Ανθρώπους με ταλέντα και δεξιότητες, με φαντασία και εφευρετικότητα, που διακρίνονται στους τομείς τους.

Πηγή: www.opolitis.gr