Ιστορική και η σημερινή ημέρα για τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας αφού μετά την δήλωση συμμετοχής και την δημιουργία της Κ19, ήρθε και η έναρξη των προπονήσεων με πανηγυρικό τρόπο.

Κι αυτό γιατί είναι πολλά τα νέα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζουν να καταφθάνουν στα γραφεία μας.

Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές υποδέχθηκαν αρχικά οι προπονητές τους ενώ στην συνέχεια τους καλωσόρισαν ο υπεύθυνος του διοικητικού σχήματος του οργανισμού Στέλιος Καλαϊτζίδης, ο τεχνικός διευθυντής  της ΠΑΕ Γιάννης Φιρινίδης και ο διευθυντής της ακαδημίας μας, Νίκος Τσαγκαλίδης.

Οι φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές της Κ19 ενθουσιάστηκαν όταν το προπονητικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας διέκοψε για λίγο την προπόνηση της και με εντολή του προπονητή Γιώργου Κυριαζή όλοι μαζί και οι ποδοσφαιριστές, πήγαν στον χώρο προπόνησης της ομάδας των νεαρών τους χαιρέτησαν και συνομίλησαν μαζί τους, δείχνοντας απο την πρώτη μέρα πόσο κοντά θα είναι τα δυο απο τα σημαντικότερα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας!

Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή στιγμή για όλους!