Η εμποροπανήγυρη της Κατερίνης, ένας από τους πιο αγαπημένους και αναμενόμενους θεσμούς της πόλης, άνοιξε φέτος τις πόρτες της με μεγαλύτερη ζωντάνια και ποικιλία από ποτέ.

Καθώς περπατάς ανάμεσα στους πάγκους, η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη από μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις. Τα παραδοσιακά σουβλάκια, τα καλοψημένα λουκάνικα και οι τραγανοί λουκουμάδες μονοπωλούν το ενδιαφέρον, με τους επισκέπτες να σχηματίζουν ουρές για να απολαύσουν τις γεύσεις αυτές, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ελληνική παράδοση. Δίπλα τους, ο χαλβάς, φτιαγμένος με μεράκι από τοπικούς παραγωγούς, αποτελεί τον τέλειο γλυκό επίλογο για κάθε γεύμα.

Το Λούνα Παρκ, ένας παράδεισος για τα παιδιά, γεμίζει από γέλια και φωνές. Οι μικροί επισκέπτες απολαμβάνουν τα παιχνίδια.

Η φετινή εμποροπανήγυρη ξεχωρίζει επίσης για την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρονται. Ρούχα, παιχνίδια, παραδοσιακά είδη και διακοσμητικά γεμίζουν τους πάγκους, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να βρουν μοναδικά αντικείμενα και δώρα. Οι πάγκοι με τα παιχνίδια έχουν την τιμητική τους, προσελκύοντας την προσοχή όχι μόνο των παιδιών, αλλά και των ενηλίκων που αναζητούν κάτι ξεχωριστό.

Ο Δήμος Κατερίνης φέτος φρόντισε να προσθέσει νέες πινελιές, κάνοντας την εμπειρία ακόμα πιο πλούσια. Διάφορες μουσικές εκδηλώσεις και παραστάσεις λαϊκής μουσικής, συνοδεύουν την εμποροπανήγυρη, προσφέροντας διασκέδαση σε κάθε γωνιά της.