Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της ενορίας Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης στο ετήσιο απογευματινό τσάι τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Βαρνάβας Γιάγκου ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης. Το θέμα του ομιλητή «Η άσκηση των σχέσεων» καθήλωσε το κοινό καθώς ανέπτυξε το πως η σωτηρία της ψυχής του ανθρώπου περνάει μέσα από τη σχέση μας με τον συνάνθρωπο!

Αμέσως μετά την ομιλία έγινε απονομή επαίνων στους νεοεισαχθέντες φοιτητές της ενορίας που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας φέτος!

Επίσης τιμήθηκε η κ. Ελευθέρια Παρθενίδου, νεωκόρος της ενορίας, η οποία επί 16 χρόνια αγωνίζεται στην διακονία της ενορίας Αγίου Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ευλόγησε την εκδήλωση, μίλησε και συνεχάρη για την πολύ ωραία και άρτια οργανωμένη και όμορφη εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του εκτός από το Σεβασμιώτατο, ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Μπαϊράμης, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Στέφανος Μπιτόπουλος, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Κατερίνης κ. Αλέξανδρος Γιουμίδης, η αντιδήμαρχος κ. Παρθένα Μακρίδου, ο αντιδημαρχος κ. Λάζαρος Ντόντης.

Επίσης ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Γεώργιος Ίτσιος, οι πρώην βουλευτές κ. Μαρία Μίχου και κ. Άννα Μάνη, οι πολιτευτές κ. Δημήτριος Μπέης, ο υπεύθυνος του «Ολυμπίου Βήματος» κ. Ξενοφών Μπαραλιακός και ο πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Πιερίας κ. Ηλίας Τάπρας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών από την χορωδία και την ορχήστρα της ενορίας! Τέλος ο προϊστάμενος του ναού π. Σωκράτης Ελ. Ξενίδης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαιτέρως τους εθελοντές, οι οποίοι βοήθησαν ο καθένας με το δικό του τρόπο για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση! Ευχόμενος πρώτα ο Θεός και του χρόνου με υγεία!