Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.) Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές. Αποτελείται από 15 μέλη (στην πλειοψηφία αυτών εκλεγμένα για πρώτη φορά) .

Νέος Συντονιστής είναι ο Διονύσης Ζαρώτης – Εκπαιδευτικός με αναπληρώτρια συντονίστρια την Όλγα Ευθυμιάδου – Εκπαιδευτικός-Παιδαγωγός Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας και συμμετέχουν στο πενταμελές Συντονιστικό Όργανο της Ν.Ε. μαζί με τους: Νίκο Αβραμίδη – Επιχειρηματία, Νίκο Μπίνια – Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου-Εκπαιδευτικό και Γιώργο Παπαδημητρίου – Αρχιτέκτονα Μηχανικό.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετάσχουν ενεργά στις Θεματικές Ενότητές της και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αποστολή μηνύματος στο [email protected] . Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής που ορίστηκαν ως υπεύθυνοι κάθε Ενότητας είναι οι εξής:

Αυτοδιοίκησης & Δημόσιας Διοίκησης (Νίκος Αβραμίδης – Τεχνολόγος Γεωπονίας – Επιχειρηματίας)

Οικονομικής Πολιτικής, Ανάπτυξης – Τουρισμού & Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας (Δημήτρης Μιχωλός – Ελεύθερος επαγγελματίας Τουρισμού)

Δικαιοσύνης, Δικαιωμάτων & Φεμινιστικής Πολιτικής (Ρίτσα Δαρίβα – Νομικός)

Περιβάλλοντος, Υποδομών & Ενέργειας (Γιώργος Παπαδημητρίου – Αρχιτέκτονας)

Ψηφιακής Πολιτικής & ΜμΕ (Τάσος Φαρδέλλας – Μηχανικός Πληροφορικής)

Παιδείας, Αθλητισμού, Εργατικής Πολιτικής & θεμάτων Νέας Γενιάς (Χάρης Ορνιθόπουλος – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής)

Πολιτισμού (Σημέλα Ελευθεριάδου – Δασολόγος / Περιβαλλοντολόγος MSc)

Υγείας, Πρόνοιας – Κοινωνικής Συνοχής (Ευαγγελία Καλαϊτζή – Εκπαιδευτικός – Παιδαγωγός Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας)

Αγροτικής Πολιτικής (Χαρά Φωτιάδου – πρ. υπάλληλος της Ένωσης Γεωργικών Συνετ/σμών Πιερίας)

Τέλος, υπεύθυνη για το Γραφείο Τύπου, ορίστηκε η Ευαγγελία Καλαϊτζή με αναπληρώτρια τη Σημέλα Ελευθεριάδου.

Τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της Ν.Ε. Πιερίας είναι οι: Καραφουλίδου Αουντρόνε-Ιδ.Υπάλληλος, Παπαδημητρίου Γεωργία-Εκπαιδευτικός, Τζαμακλής Χαρίλαος-Νομικός.

Η Ν.Ε. ενημερώνει ότι τα γραφεία της (Αγ. Λαύρας 23) είναι πλέον ανοιχτά κάθε Τετάρτη 18:00-20:00 και για τις υπόλοιπες ημέρες σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η Ν.Ε. Πιερίας Π.Σ. υπενθυμίζει ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μέλος ή φίλος του κόμματος συναποφασίζει για ένα εθνικό ψηφοδέλτιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τα στοιχεία τους εδώ: https://www.isyriza.gr/eu_elections_survey , εφόσον επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά για τις προκριματικές εκλογές του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 5 Απριλίου.

Η Ν.Ε. Πιερίας Π.Σ. ενημερώνει ότι η Θεματική Υγείας θα συνεδριάσει στα γραφεία την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 11:30 π.μ.

Παρακολουθούμε με ανησυχία την πυρκαγιά στα Πιέρια Όρη και θα επανέλθουμε στο ζήτημα με νέο δελτίο τύπου. Η προστασία των δασών μας είναι η προστασία του μέλλοντος των παιδιών μας, είναι αναγκαία προϋπόθεση για ένα υγιές φυσικό περιβάλλον.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ