Χαμένος από κάθε πλευρά

Η ιταλική αστυνομία προσπαθεί να συλλάβει επίδοξο διαρρήκτη από τα αποτυπώματα του δαχτύλου που ακρωτηρίασε καθώς διέφευγε από το σημείο – παρότι ελπίζουν πως ο ύποπτος θα αναγκαστεί να παραδοθεί ώστε να πάρει πίσω τη βέρα του.

O τραυματίας έστειλε φίλο του στην περιοχή, ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Μιλάνο, για να ψάξει για το χαμένο δάχτυλο και τη βέρα του. Ωστόσο, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, ο άνδρας εντοπίστηκε να ψαχουλεύει σε κάτι θάμνους από τον φρουρό τής εγκατάστασης.

Όταν τον ρώτησε τι έκανε εκεί, εκείνος φέρεται να απάντησε ψύχραιμα και ειλικρινά: «Είμαι εδώ για λογαριασμό φίλου, ψάχνω το δάχτυλό του με τη βέρα του». Προτού, όμως, προλάβει να φτάσει η αστυνομία, ο άνδρας είχε γίνει καπνός, σε αυτοκίνητο που τον περίμενε σε κοντινό σημείο.

Λίγο μετά, το δάχτυλο, συγκεκριμένα δύο φάλαγγες του παράμεσου του δεξιού χεριού, βρέθηκε να προεξέχουν από τα σκουπίδια, κοντά στο φράκτη του εργοστασίου, χωρίς όμως, τη βέρα, σύμφωνα με την Corriere della Sera.

Το χρονικό

Σε υλικό από κάμερα ασφαλείας, φαίνονται δύο άνδρες να σκαρφαλώνουν την προηγούμενη νύχτα την περίφραξη, για να εγκαταλείψουν λίγο αργότερα τα σχέδιά του καθώς εντοπίστηκαν από τον φύλακα ασφαλείας ο οποίος ενεργοποίησε τον συναγερμό.

Στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να διαφύγουν, ο ένας από αυτούς έμπλεξε το δάχτυλό του στο συρματόπλεγμα, με αποτέλεσμα να το ακρωτηριάσει.

Το ακρωτηριασμένο μέλος κρατείται στο νεκροτομείο, ενώ η αστυνομία προσπαθεί μέσω των αποτυπωμάτων να οδηγηθεί στην ταυτότητα του ιδιοκτήτη τους.

Με πληροφορίες από Guardian

Πηγή: lifo.gr