Ο ηθοποιός, που σκότωσε κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας «Rust», παραχώρησε συνέντευξη στην οποία τόνισε ότι ποτέ δεν θα έστρεφε το όπλο σε κανέναν και δεν θα πατούσε τη σκανδάλη.

Συγκλονισμένο παραμένει το Χόλιγουντ από τον τραγικό χαμό της Χαλίνα Χάτσινς. Η 42χρονη κινηματογραφίστρια έχασε τη ζωή της στις 22 Οκτωβρίου όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν την πυροβόλησε και τη σκότωσε κατά λάθος, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust».

Ο καθώς αγνοούσε ότι το όπλο που είχε για τις ανάγκες των σετ περιείχε αληθινές σφαίρες γεγονός που στοίχισε τη ζωή της Χάτσινς.

Τις προηγούμενες ημέρες ο 63χρονος παραχώρησε συνέντευξη και λίγο μετά αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Twitter.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Τζορτζ Στεφανόπουλο ο «δολοφόνος» αναφέρθηκε στο πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο και τόνισε ότι δεν είχε ιδέα πώς μια αληθινή σφαίρα έφτασε στο πλατό της ταινίας.

«Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη, ποτέ» είπε και πρόσθεσε: «Κάποιος έβαλε μια πραγματική σφαίρα σε ένα όπλο, μια σφαίρα που δεν έπρεπε καν να υπήρχε εκεί».

Στη συνέχεια έκανε delete τον λογαρισμό του στο Twitter
O ηθοποιός διατηρούσε δύο λογαριασμούς στην δημοφιλή πλατφόρμα και αποφάσισε να διαγράψει τον έναν.

Μάλιστα, ήταν ο λογαριασμός στον οποίο είχε επιλέξει να κάνει όλες τις επίσημες ανακοινώσεις του σχετικά με τον μοιραίο πυροβολισμό.

Αντίθετα, κράτησε τον λογαριασμό που δεν χρησιμοποιούσε και τόσο συχνά. Σε αυτόν, η τελευταία του ανάρτηση έγινε στις 19 Οκτωβρίου.

Άτομα από το στενό περιβάλλον του Μπάλντουιν απέφυγαν να αποκαλύψουν τον λόγο για τον οποίο ο ηθοποιός αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό. Ωστόσο, μόνο τυχαία δεν θεωρείται η κίνησή του.

Το περιστατικό
Η είδηση ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε – κατά λάθος όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα γεγονότα – την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, έχει συγκλονίσει την Αμερική.

Έκανε πρόβα με το όπλο, που κανονικά θα έπρεπε να έχει άσφαιρα, για τα γυρίσματα της ταινίας «Rust» στο Νέο Μεξικό τον Οκτώβριο.

Ο Μπάλντουιν πήρε το όπλο από τον βοηθό σκηνοθέτη Ντέιβ Χολς, στον οποίο το είχε προηγουμένως δώσει η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, η 24χρονη οπλοποιός των γυρισμάτων. Μάλιστα, ο βοηθός σκηνοθέτη φέρεται να είπε στον ηθοποιό ότι το όπλο ήταν έτοιμο για το γύρισμα.

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξής του

 

Πηγή: in.gr