Ο Αλέξανδρος Ρήγας φιλοξενήθηκε σήμερα στο “Στούντιο 4” με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει κάνει τη διαθήκη του, μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε με το εγκεφαλικό.

«Ήταν πρακτικό. Γιατί αντιμετωπίζουμε τον θάνατο ως μακάβριο; Γιατί είναι μακάβριο να κάνεις τη διαθήκη σου; Ναι, την έχω κάνει. Δεν υπάρχει και καμία περιουσία. Το θεωρώ πρακτικό γιατί το ατύχημα, ο θάνατος, το συμβάν, μπορεί να καραδοκεί ανά πάσα στιγμή.

Έπαιξε ρόλο η δική μου ασθένεια. Ο θάνατος κάποιων ανθρώπων που έχουν υπάρξει κοντινά στη ζωή σου, σε επηρεάζει έτσι κι αλλιώς. Σίγουρα σου υπενθυμίζει ότι το τρένο μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή χωρίς να σε ρωτήσει», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Άρα, το να προετοιμάζεσαι δεν είναι κακό, ούτε μακάβριο. Ίσως μερικές φορές μπορεί να είναι απελευθερωτικό γιατί μπορεί να θυμάσαι κάθε μέρα ότι πρέπει να κάνεις πράγματα που αγαπάς, που σου αρέσουν. Τώρα δεν φοβάμαι τον θάνατο, είμαι θυμωμένος. Γιατί να πρέπει να πεθαίνουμε; Ότι θα υπάρχει η ζωή χωρίς εσένα δεν έχει έναν θυμό;» πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Πηγή:thestival.gr