Το reunion ανάμεσα σε Σοφία Αλιμπέρτη και Σταμάτη Γαρδέλη στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

H Σοφία Αλιμπέρτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μετά από χρόνια με τον Σταμάτη Γαρδέλη. Στο τηλεφωνικό reunion θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν μαζί σε ταινίες και την ατάκα που έχει αφήσει εποχή «Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία».

«Ο Γρηγόρης με ρωτά διαρκώς αν επικοινωνούμε και λέω όχι, έχουμε χαθεί. Έχω να τον δω από τότε που έκανα την εκπομπή» σημείωσε μιλώντας στον Σταμάτη Γαρδέλη η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχουμε χαθεί. Σε έχω πάντα στο μυαλό μου. Το Σοφάκι μου μού αρέσει πάρα πολύ», της απάντησε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε για τη σχέση τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Του έλεγα πριν ότι η σχέση μας είναι καρμική. Και να μην βρεθούμε είμαστε καρμικά δεμένοι», σημείωσε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Με καταδιώκει η ατάκα…»
«Με έχει τρελάνει ο γιος σου. Τι μουσικάρας είναι; Τι ταλαντούχο παιδί; Όλη η Ελλάδα το λέει… Με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία;» συνέχισε ο Σταμάτης Γαρδέλης, θυμίζοντας την ατάκα που έχει «στοιχειώσει» τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Μου το λένε συνέχεια ρε φίλε. Με καταδιώκει ακόμα αυτή η ατάκα… Σταμάτη σε αγαπώ, σε φιλώ», σχολίασε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Κι εγώ, να είσαι καλά και καλή επιτυχία. Σας αγαπώ», σημείωσε κλείνοντας ο Σταμάτης Γαρδέλης.

 

Δείτε εδώ

Πηγή: in.gr