Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας
Μέσα στη νύχτα χώθηκαν σε ένα αγρόκτημα σε χωριό της Άρτας ένα ζευγάρι αλλοδαπών και ένας Έλληνας συνεργός τους και άρχισαν να φορτώνουν στο Ι.Χ. φορτηγό τους τα ακτινίδια της παραγωγής του ιδιοκτήτη, κλέβοντας συνολικά περισσότερα από 650 κιλά!

Όμως, η έρευνα που ξεκίνησε μετά την καταγγελία του θύματος από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Άρτας, οδήγησε στην ταυτοποίηση των δραστών που συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου. Η ποσότητα των ακτινιδίων αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους, το φορτηγό των δραστών κατασχέθηκε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.

Έκλεψε 100 κιλά λεμόνια στην Κορινθία

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία ένας 26χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε τρυπώσει σε ένα αγροτεμάχιο και είχε κλέψει 100 κιλά λεμόνια, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Μάλιστα, ο 26χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, μετέφερε τα λεμόνια με το όχημά του χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης.

 

Πηγή:protothema.gr