Η Λαϊκή Συσπείρωση Κατερίνης ευχαριστεί όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιο της είτε με τη παρουσία τους σε αυτό και με τον ανιδιοτελή αγώνα τους είτε με την ψήφο τους. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά.

Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για το λαό της Κατερίνης. Την επόμενη μέρα των εκλογών, με τη δύναμη που ο λαός μας έδωσε θα παλέψουμε για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και δικαιωμάτων μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, όπως άλλωστε κάναμε μέχρι τώρα.

Καλούμε το λαό, την Κυριακή 2 Ιουνίου, στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών να δηλώσει την αντίθεσή του στους εκφραστές της αντιλαϊκής πολιτικής στην κάλπη, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΕΥΚΟ Η΄ ΑΚΥΡΟ, δηλώνοντας ότι θα μας βρουν απέναντι τους από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους. Ο λαός να μην δώσει λευκή επιταγή σε κανέναν.

Επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά με αφορμή την ανακοίνωση στήριξης του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο δήμαρχο Κ. Κουκοδήμο.

Στην προεκλογική διακήρυξη μας γράφαμε ότι «και στο Δήμο μας» αυτοί «δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε, αφού είναι περισσότερα και ουσιαστικότερα αυτά που τους ενώνουν. Κανένα “σινικό τείχος” δεν τους χωρίζει, παρά την προσπάθειά τους να στήσουν ψευτοδιλήμματα και καυγάδες για τα δευτερεύοντα και τα επιμέρους, πράγμα που θα συμβεί από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών».

Όλοι οι προοδευτικοί, οι ριζοσπάστες, συνολικά ο λαός να μην περιμένει τίποτα από αυτούς. Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση, μακριά από παιχνίδια και αλισβερίσια, σταθερά και επίμονα ταγμένη στο πλευρό του λαού.

Κατερίνη 31 Μάη 2019