Επιβατικό λεωφορείο ανατράπηκε στη Μαλάτεια μετά από σύγκρουση με φορτηγό που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Στην περιοχή Akçadağ της Μαλάτια, 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 36 τραυματίστηκαν όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε αναποδογυρισμένο επιβατικό λεωφορείο.

Πώς έγινε το τροχαίο
Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη συνοικία Develi της περιοχής Akçadağ. Το επιβατικό λεωφορείο, που οδηγούσε ο Y.K. και μετέφερε επιβάτες από την Κωνσταντινούπολη στη Μαλάτια, βγήκε εκτός ελέγχου λόγω παγετού και ανατράπηκε.

Το λεωφορείο, το οποίο βρισκόταν στο πλάι, χτυπήθηκε από φορτηγό που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση. Μετά την ειδοποίηση άλλων οδηγών που περνούσαν από το δρόμο, στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ομάδες αστυνομίας, πυροσβεστικής και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ενώ οι ομάδες της αστυνομίας έλαβαν μέτρα ασφαλείας στο δρόμο, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους επιβάτες που ήταν εγκλωβισμένοι στο λεωφορείο.

Διαπιστώθηκε ότι 4 άτομα, έχασαν τη ζωή τους.

Οι 36 τραυματίες, εκ των οποίων ο 1 σοβαρά, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία της πόλης. Οι σοροί όσων έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στάλθηκαν στο νεκροτομείο του ιατροδικαστικού ιδρύματος για νεκροψία μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

 

Πηγή:dnews.gr