Κατά την επίσκεψή της στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, η Βουλευτής συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο, κ. Γιώργο Τζήμα, με τη Διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας, καθώς και με τις γυναίκες και τους άνδρες του Σώματος.

Επίσης, παρευρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας των Ειδικών Φρουρών, που θα συγκροτήσουν την Ομάδα Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.), μία πολύ σημαντική μονάδα που θα συμβάλει αποφασιστικά στον περιορισμό της παραβατικότητας εντός των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.

Η κυρία Μάνη ευχαρίστησε και συνεχάρη στο πρόσωπο του Διευθυντή όλους τους αστυνομικούς της Πιερίας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για την προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας. Όπως ενημερώθηκε μάλιστα, η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας επέδειξε κατά την περσινή χρονιά άριστα αποτελέσματα, με πολύ υψηλό ποσοστό εξιχνίασης εγκλημάτων.

Συζητήθηκε ακόμα η πρόοδος των εργασιών  της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Δίου – Ολύμπου σε νέο κτίριο στο Λιτόχωρο, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ πρόσφατα κατεδαφίστηκε το κτίριο που στεγαζόταν επί δεκαετίες το Αστυνομικό Τμήμα.

Τέλος, η κυρία Μάνη είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με τη νεοεκλεγείσα Διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας. Στο πλαίσιο αυτής, ενημερώθηκε για τα ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό, μεταξύ των οποίων και για το ζήτημα της αντικατάστασης των δίκυκλων οχημάτων της Ομάδας ΔΙΑΣ με νέο στόλο.

Η Βουλευτής ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, παραμένοντας σε διαρκή επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με σκοπό την επίλυση των όποιων ζητημάτων τους αφορούν.

(Δελτίο τύπου)