Το ντουέτο κυκλοφορεί ως «Helena Paparizοu Antique»

Κυκλοφόρησε το νέο – πρώτο τραγούδι των Antique ως reunited ντουέτο μετά από σχεδόν 20 χρόνια.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης επανέρχονται στα μουσικά δρώμενα ως Antique και η τραγουδίστρια ανάρτησε την είδηση ότι κυκλοφόρησε επίσημα το τραγούδι της μεγάλης τους επιστροφής δίνοντας και ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους.

Πρόκειται, όπως και ή ίδια είχε προαναγγείλει πριν από λίγο καιρό για το «Τi Ti» του Γιώργου Αλκαίου σε μία διασκευή τύπου «Antique 2022».

Οι δυο τους είναι λάτρεις των διασκευών. Έτσι τους γνώρισε και το ευρύ κοινό, όταν πρωτοεμφανίστηκαν με το «Δυνατά, Δυνατά».

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης γνωρίζονται από μικρά παιδιά. Τότε που στη Σουηδία έφτιαξαν το ντουέτο του, τους Antique. Η μπάντα γνώρισε μεγάλη επιτυχία αρχικά στη Σουηδία και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Ως Antique είχαν συμμετάσχει και στην Eurovision κατακτώντας τότε την τρίτη θέση με το «Die for you». Τα χρόνια πέρασαν, εκείνη αποθεώθηκε για μια ακόμα φορά στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό το 2005 κατακτώντας την κορυφή με το «My Number 1» και σήμερα σχεδόν 20 χρόνια μετά ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους για νέες μουσικές περιπέτειες.

Έχουν ήδη κλείσει εμφανίσεις στη Σουηδία ωστόσο για Ελλάδα ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί κάποια εμφάνισή τους.

 

 

 

Πηγή: lifo.gr