Με μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδικτυακό Σεμινάριο Ποδοσφαίρου της ομάδας «Ελπίς» Ανδρομάχης.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εισήγηση του Κωνσταντίνου Τσακιρίδη Αναλυτή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 με θέμα: «Η ανάλυση στο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο». Χαιρετισμό εκ μέρους του Συλλόγου απεύθυνε ο οικοδεσπότης προπονητής Θάνος Τζήμας.

Έγινε εισαγωγή στα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα τεχνολογίας και τεχνογνωσίας σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, σε ακαδημίες ποδοσφαίρου καθώς και σε επαγγελματικές κατηγορίες, σχετικά με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων, καθώς παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αποδοτικότητα της ανάλυσης και βιντεοανάλυσης. Παρουσιάστηκαν βασικές πτυχές της βιντεοανάλυσης, στατιστικών καθώς ποσοτικών και ποιοτικών αποτελεσμάτων.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν και να εκφράσουν ερωτήσεις, ακολούθησαν συμπεράσματα και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη επιμόρφωση.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους από Κατερίνη, Πιερία, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Ρόδο, Βέροια, Χανιά, Κιλκίς, Κω, Γιάννινα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αριδαία, Χαλκιδική, Σέρρες.