Το μεσημέρι τις Δευτέρας (03/09) έφτασαν στη χώρα μας οι Εθνικές ομάδες πόλο που κατέκτησαν το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών του Μινσκ και το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων του Βελιγραδίου.

Χειροκροτήματα, επευφημίες, ζεστές αγκαλιές, δάκρυα στα μάτια και ένα μπουκέτο λουλούδια για τα παιδιά του Τεό Λοράντου και του Κώστα Δήμου που κατέκτησαν το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών του Μινσκ και το παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων του Βελιγραδίου.

Όλα αυτά το μεσημέρι της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου η αθλητική ηγεσία του τόπου, οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων και οι παράγοντες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας υποδέχτηκαν τα χρυσά παιδιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Η Πολιτεία, μέσα από τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιουλίου Συναδινού, υποσχέθηκε στα παιδιά, τους προπονητές και τους ανθρώπους της ΚΟΕ ότι τις επόμενες μέρες θα δοθεί στην Ομοσπονδία το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού χωριού για να στεγάσει τις εθνικές ομάδες του υγρού στίβου.

Πηγή: sport24.gr