Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του ΑΠΣ Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” παράλληλα με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2024.

Με την παρουσία δεκάδων μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” τη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 σε αίθουσα δεξιώσεων στην Κατερίνη..

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κατερίνης Μιχάλης Γεωργιάδης. Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι φορέων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, σωματείων και εθελοντικών ομάδων.

Δημήτρης Γκόγκος: “Διανύουμε ένα επετειακό έτος καθώς φέτος συμπληρώνουμε 15 χρόνια δημιουργικής δράσης, σε αυτό το πλαίσιο θα εργαστούμε και το 2024” δήλωσε ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Ν. Πιερίας “ΖΕΥΣ”. Ο Δημήτρης Γκόγκος αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στη πλούσια δράση του Συλλόγου, έθεσε τους στόχους για την νέα χρονιά και ζήτησε την στήριξη όλων των μελών και φίλων του Συλλόγου. Τόνισε την ανάγκη ριζικής ανακαίνισης της αθλητικής και πολιτιστικής στέγης του Συλλόγου, οι εργασίες της οποίας θα ξεκινήσουν άμεσα καθώς και την προώθηση της μαζικής άθλησης μέσω ομαδικών συμμετοχών σε αγώνες σε βουνό και δρόμο, ταξιδιών, ενημερωτικών δράσεων κ.α.

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Φωφώ Παππουτσίδου η οποία κέρδισε ένα ζευγάρι γυαλιά από το κατάστημα του κ. Αλέξανδρου Πούλιου.

Βραβεύτηκαν οι:

Συμεων Συμεωνίδης ως τον αθλητή που έκανε τον καλύτερο χρόνο στο Μαραθώνιο το έτος 2023
Ελένη Κώστα ως την Αθλήτρια που έκανε τον καλύτερο χρόνο στο Μαραθώνιο το έτος 2023
Λάζαρος Βογιατζόγλου ως ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία δρομείς του Συλλόγου με πληθώρα συμμετοχών σε αγώνες.
Νικόλαος Κυλώνης ως ένα από τα μέλη που συμβάλλει διαχρονικά στη προβολή του Συλλόγου στο εξωτερικό όπου ζει και εργάζεται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους το ετήσιο χορό. Την πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Ράνια Σαλαμάντη που επιμελήθηκε τα αναμνηστικά των βραβεύσεων, όλους τους χορηγούς και τους δωροθέτες που προσέφεραν δώρα στην εκδήλωση καθώς και όλους όσοι με κάθε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Από το Δ.Σ.