Στο πλευρό της Άσλεϊ Παρκ ήταν διαρκώς ο συμπρωταγωνιστής της Πολ Φόρμαν

Η Άσλεϊ Παρκ, που έγινε γνωστή από το «Emily in Paris» αποκάλυψε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, καθώς έπαθε σηπτικό σοκ και νοσηλεύτικη σε μονάδα εντατικής θεραπείας, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στις Μαλδίβες.

Σε ανάρτηση στο Instagram, η 32χρονη ανέφερε ότι το σηπτικό σοκ επηρέασε αρκετά όργανά της, ενώ ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο από το νοσοκομείο. Στο πλευρό της ήταν συνεχώς ο Πολ Φόρμαν, συμπρωταγωνιστής της στο «Emily in Paris».

«Ενώ έκανα διακοπές τον Δεκέμβριο, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε σοβαρό σηπτικό σοκ, που προκάλεσε λοίμωξη και επηρέασε αρκετά όργανά μου», έγραψε στην ανάρτηση η Άσλεϊ Παρκ.

Η υγεία της πλέον «έχει βελτιωθεί, παρά τα όσα μας είπαν αρχικά», σημείωσε, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για αυτό. «Δίστασα να μοιραστώ αυτό που συμβαίνει καθώς είμαι ακόμη εν μέσω της ανάρρωσης», παραδέχθηκε, αλλά πρόσθεσε ότι πλέον ξέρει πως τα χειρότερα πέρασαν.

Η Άσλεϊ Παρκ ευχαρίστησε τον Πολ Φόρμαν γιατί ήταν διαρκώς στο πλευρό της σε αυτή την περιπέτεια. «Καθησύχασες τους φόβους μου και ήσουν δίπλα μου σε ασθενοφόρα, τρία νοσοκομεία, μία εβδομάδα στη ΜΕΘ, τρομακτικά τμήματα επειγόντων περιστατικών, αμέτρητες εξετάσεις και ενέσεις, αβάσταχτο πόνο και τόσο μεγάλη σύγχυση, ενώ ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου, μακριά από εκείνους που ξέρουμε. Σε αγαπώ Πολ, περισσότερο από ότι μπορώ να περιγράψω με λέξεις», έγραψε η ηθοποιός.

 

Στην ανάρτησή της ευχαρίστησε τόσο όλους τους γιατρούς, όσο και την ομάδα θερέτρου στις Μαλδίβες όπου, κατά τα φαινόμενα, βρισκόταν όταν ξεκίνησαν όλα αυτά. Από την πλευρά του, ο Πολ Φόρμαν ανάρτησε δύο φωτογραφίες τους, μία από το νοσοκομείο και μία από καλύτερες στιγμές, γράφοντας «δίπλα σου, ό,τι κι αν συμβεί».

Η Λίλι Κόλινς, πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily in Paris» ήταν ανάμεσα στους πολλούς που σχολίασαν την ανάρτηση, αναφέροντας ότι «μετά βίας μπορούμε να τα δούμε αυτά χωρίς να δακρύσουμε», ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός ότι αναρρώνει η Άσλεϊ Παρκ.

 

Πηγή:lifo.gr